18 / 05 / 2024

ihale Kocaeli Devlet Hastanesi

ihale Kocaeli Devlet Hastanesi

Kocaeli genelindeki TOKİ yatırımlarının detaylı bir şekilde ele alındığı toplantıda Kocaeli Devlet Hastanesi'nin 200 yataklı yeni binası için 7 Kasım Perşembe günü ihaleye çıkılacağı açıklandı...

18.5 milyar liralık devlet desteği! İzmir, Adana, Kocaeli ve Sakarya'da yapılacak

Adana, İzmir, Kocaeli ve Sakarya'da yapılacak olan üretim tesisi yatırımlarına proje bazlı devlet desteği verilecek. Destek alacak yatırımlar arasında Toyota hibrit otomobil ve batarya üretimi de var. Destek kararı Resmi Gazete’de yayımlandı.

Burdur'da yeni devlet hastanesinin ihale süreci mecliste!

Burdur'da yapılacak olan yeni devlet hastanesinin ihale süreci meclis gündemine taşındı. CHP'li Göker, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

'Kocaeli Devlet Hastanesi kapatılacak' iddiası mecliste!

Kocaeli Şehir Hastanesi açıldıktan sonra iki yıl önce hizmete giren Kocaeli Devlet Hastanesinin kapatılacağı iddiası meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Dikili Devlet Hastanesi'nin ihale süreci mecliste!

İzmir'in Dikili ilçesinde yapılması planlanan devlet hastanesinin hizmete açılacağı tarih ve ihale sürecinin bulunduğu aşama meclis gündemine taşındı. MHP'li Osmanoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Yalova Devlet Hastanesi 233 milyon liraya ihale edildi!

AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar, Yalova'da hayata geçirilecek olan 400 yataklı yeni devlet hastane binasının 233 milyon liraya ihale edildiğini açıkladı. 

Kocaeli'deki 310 araçlık otoparkın inşaatı tamamlanıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kocaeli Devlet Hastanesi yanında inşa edilen 310 araçlık otopark projesinde sona yaklaşılıyor.

Kocaeli Devlet Hastanesi time lapse tekniği ile görüntülendi!

Kocaeli Devlet Hastanesi'nin 2 yıl süren inşaatı time lapse tekniği ile görüntülendi. 2 yıllık inşaat süreci 2 dakika 22 saniyede anlatıldı.

Batman 300 yataklı devlet hastanesinin ihale tarihi belli oldu!

Konut üretim çalışmalarının yanı sıra kamu yatırımları ile adından söz ettiren TOKİ, bir çok hastane inşa ediyor. TOKİ'nin Batman'da hayata geçireceği 300 yataklı devlet hastanesinin ihale tarihi belli oldu.

Gümüşhane Devlet Hastanesi inşaatına ilişkin 6 sorun mecliste!

Gümüşhane Devlet Hastanesi inşaatının ihale süreci ve bitim tarihi meclis gündemine taşındı. CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, konuya ilişkin sorularını Sağlık Bakanı Recep Akdağ'a sordu..

Kocaeli Devlet Hastanesi'nin yüzde 80'i tamamlandı!

İnşaatı devam eden Kocaeli Devlet Hastanesi'nin hizmete girmesi yaşanan aksaklıklar nedeniyle bu yılın ortasını bulacak.

Kocaeli Fatih Devlet Hastanesi'nin açılışı Nisan'da!

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, yapımı devam eden Fatih Devlet Hastanesi’ni gezerek inşaat çalışmaları hakkında bilgi aldı.Ziyarette Başhekim Alpay, Yaman’a çalışmaların iyi bir şekilde devam ettiğini ve Nisan ayında hasta kabulüne başlayacaklarını söyledi.

Kocaeli Devlet Hastanesi inşaatında son durum ne?

Kocaeli'de bir dizi ziyarette bulunan Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, yapım çalışmaları devam eden Kocaeli Devlet Hastanesi hizmet binasını inceledi.

Kocaeli İnönü Caddesi’ne 3 bin ton asfalt!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli Devlet Hastanesi’nden Orduevi mevkiine kadar uzanan İnönü Caddesi’nde 2,2 kilometrelik asfalt çalışmasını sürdürüyor.

ihale Kocaeli Devlet Hastanesi Haberi

ihale Kocaeli Devlet Hastanesi
Vali Ercan Topaca, AKP Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, Sibel Gönül, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Ankara'da TOKİ Başkanı Ahmet Haluk Karabel ile toplantı yaptı. Kocaeli genelindeki TOKİ yatırımlarının detaylı bir şekilde ele alındığı toplantıda Kocaeli Devlet Hastanesi'nin 200 yataklı yeni binası için 7 Kasım Perşembe günü ihaleye çıkılacağı açıklandı.

200 Yataklı Yaklaşık 2 saat süren toplantıda; Kocaeli'deki TOKİ yatırımları ile yeni projeler detaylı şekilde ele alındı. Görüşmede Derince'deki askeri hastane, Doğu Kışla'daki askeri alan gibi ilimizdeki arazilerin durumu da değerlendirildi.

AKP'li milletvekili Fikri Işık, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve TOKİ Başkanı Ahmet Haluk Karabel, toplantı öncesinde birlikte görülüyor. İhalenin 7 Kasım Perşembe günü saat 14.00'te Ankara'daki TOKİ binasında yapılacağı bilgisini verdi.


Bizim Kocaeli...