İhale

Kocaeli Dilovası'nda arsa fırsatı! Konut alanı imarlı arsa öyle bir fiyata satılıyor ki....

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Kocaeli ili Dilovası ilçesi, Muallim Köyü'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 25 Temmuz 2022 tarihinde saat 09:30'da gerçekleştirilecek.Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesinde yayımlanan yeni satış ihaleleri arasında Kocaeli ili Dilovası ilçesinde yer alan imarlı arsa da bulunuyor

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü yatırımcılar tarafından merakla beklenen yeni ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden tek tek yayımlıyor.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesinde yayımlanan yeni satış ihaleleri arasında Kocaeli ili Dilovası ilçesinde yer alan imarlı arsa da bulunuyor.

Yine Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde yer alan bilgiye göre, söz konusu arsa Kocaeli ili Dilovası ilçesi, Muallim Köyü'nde yer alıyor.

İhaleye çıkan imarlı arsanın taşınmaz numarası 41110109375 şeklinde belirtildi. Söz konusu arsanın yüz ölçümü 740 metrekare.

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde yer alan ihale detaylarına göre, hazine hissesinin de 740 metrekare olarak belirlendiği söz konusu arsanın toplam muhammen bedeli 740 bin TL olarak belirlenirken, geçici teminat bedeli de 185 bin TL şeklinde açıklandı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesinde yer alan bilgiye göre, söz konusu ihale 25 Temmuz 2022 tarihinde saat 09:30'da yapılacak.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesinde yer alan ihale ilanı şu şekilde...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesinde yer alan ihale ilanı şu şekilde...


Taşınmaz Bilgileri
Taşınmaz No :41110109375
Pafta / Ada / Parsel :/ 383 / 1
İmar Durumu :İmarlı
İmar Özellik Adı :Ticari Alan
İmar Tarihi :
Yasal Dayanak :2886 / 45.
Taşınmaz Yüzölçümü :747 metrekare
Hazine Hissesi :740 metrekare
Satılacak Yüzölçümü :740 metrekare
Toplam Tahmin Bedel :740 bin TL
Geçici Teminat Bedeli :185 bin TL 
İhale Tarihi ve Saati :25 Temmuz 2022 Saat 09:30

Taşınmaz cinsinin arsa olarak belirtildiği Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü arsa satışı ile ilgili detaylı bilgiler için buraya tıklayabilir ya da (262) 318 80 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

 

Milli Emlak Konya'da konut alanı imarlı arsa satıyor! 179 bin liraya imarlı arsa fırsatı!

Milli Emlak Yozgat'ta konut alanı imarlı arsa satıyor! Arsa almayı düşünenler dikkat!

Milli Emlak Eskişehir'de imarlı arsa satıyor! 107 bin TL'ye!