02 / 05 / 2024

Kocaeli Üniversitesi Körfez Kampüsü'nde sona doğru!

Kocaeli Üniversitesi Körfez Kampüsü'nde sona doğru!

Körfez Belediyesi, Körfez’in çehresini değiştirecek, bölgeyi hem sosyal hem de ekonomik anlamda geliştirecek olan yatırımlar hayata geçiriyor. 



Körfez Belediyesi, Körfez’in çehresini değiştirecek, bölgeyi hem sosyal hem de ekonomik anlamda geliştirecek olan projeler üreterek kente kazandırıyor. 

 

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Başkan Yardımcısı Levent Yılmaz, Başkan Danışmanı Yılmaz Pekmezcan ve Özel Kalem Müdürü Emrah Çoban ile birlikte kentte inşaat çalışmaları devam eden projeleri inceleyerek bilgi aldılar. 

 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Hacı Osman Mahallesi’nde yapımı devam eden üniversite inşaatını inceleyen Başkan İsmail Baran, kaba inşaatı tamamlanma noktasına gelen binayı, yeni eğitim-öğretim yılına yetiştirmeyi planladıklarını açıkladı. 

 

Osmanlı ile Selçuklu mimarisinden izler taşıyacak olan yeni kampüs 4 bin 500 öğrenci kapasiteli 20 bin metrekarelik alanda kurulacak. Körfez kampüsü projesinin bütçesi ise 18 milyon TL olarak açıklandı.

 

Başkan İsmail Baran proje hakkında şu açıklamaları yaptı; “ 4 bin 500 öğrenci kapasiteli bir fakülte olacak. Öğrencilerimizin gelmesiyle birlikte bölge özellikle ekonomik anlamda canlanacak. Kaba inşaat bitti. Bundan sonrası iç tefrişat çalışmaları olacak. Her şey planladığımız noktada devam ediyor” dedi.


Geri Dön