03 / 05 / 2024

Kocaelili müteahhitler kentsel dönüşüm komisyonu kuruyor!

Kocaelili müteahhitler kentsel dönüşüm komisyonu kuruyor!

Kocaeli Yapı Müteahhitleri Derneği üyeleri, kentsel dönüşüm için kurulacak komisyona destek istemek amacıyla Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mehmet Ersan Aytaç'ı ziyaret etti.



Kocaeli Yapı Müteahhitleri Demeği, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mehmet Ersan Aytaç'a ziyarette bulundu. 


Ziyaret, Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) 2 Nolu Eğitim Salonu'nda 1 2 Ocak'ta gerçekleştirilen 'İmarda Yapılaşma Şartları ve Kentsel Dönüşüm' konulu toplantıda alınan karar gereği konunun tüm muhataplarının temsilci vermesi suretiyle kurulacak komisyon için yapıldı.


Kurulacak olan komisyonla ilgili destek isteyen Kocaeli Yapı Müteahhitleri Derneği Başkanı Zekai iren, kentin sorunlarının ortak olduğu ve çözümün de yine tüm muhatapların birlikte hareket etmesi neticesinde bulunabileceğini vurguladı. Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mehmet Ersan Aytaç ise kent için yapılacak her türlü çalışmaya ve projeye destek vereceğini söyleyerek, böyle bir çalışmaya öncülük eden Kocaeli Yapı Müteahhitleri Derneği'ni tebrik etti. 


Bizim Kocaeli



Haber Derince Ekspres Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Sektörün seçkin ve önemli aktörlerini bünyesinde barındıran, inşaat ve müteahhitlik kavramlarını yeniden yazmayı kendine görev edinmiş, sektör sorunlarını çözme konusunda kararlı, güçlü, dinamik, kurumsal ve profesyonel bir sivil toplum kuruluşu olan Kocaeli Yapı Müteahhitleri Derneği İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi'ni ziyaret etti. 


Aralık ayı içerisinde yapılan genel kurulda yeni başkan seçilen Zekai İren ve yönetim kurulu üyelerinden Oğuzhan Keleş, Ulaş Erenkaya, Mehmet Olhan ve Muammer Çelik İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesine bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette İMO Başkanı Tolga Ok ve yönetim Kurulu üyelerinden Fatih Yazıcı, Kahraman Bulut ve Murat Balaban hazır bulundu. 


Kocaeli Yapı Müteahhitleri Derneği Başkanı İren şube müteahhitlerin problemleriyle ilgili olarak belediye ile koordinsayonlu bir seminer düzenlemek istediklerini ve bu konuda İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi'nden destek istediklerini dile getirdiler. Hoş ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Ok, Kocaeli Yapı Müteahhitleri Derneği'ne bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. 


Derince Ekspres



Haber Kocaeli Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Kocaeli Yapı Müteahhitleri Derneği yönetimi, önceki gün İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Kocaeli Şubesi'ne bir ziyarette bulundu. Aralık ayındaki genel kurul ile dernek başkanlığına seçilen Zekai İren'e bu ziyaretinde yönetim kurulundan Oğuzhan Keleş, Ulaş Erenkaya, Mehmet Olhan ve Muammer Çelik eşlik etti. Ziyarette İMO Başkanı Tolga Ok ve yönetiminden Fatih Yazıcı, Kahraman Bulut ve Murat Balaban da hazır bulundu. Dernek başkanı İren, şubeden müteahhitlerin problemleriyle ilgili olarak bir seminer düzenlemek istediklerini belirterek destek talebinde bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Ok, konuk dernek yönetimine ilgileri için teşekkür etti. 


Kocaeli Gazetesi


Geri Dön