02 / 05 / 2024

Koçak Gayrimenkul Güney Afrika'da!

Koçak Gayrimenkul Güney Afrika'da!

 Ş.Ceyhan TUĞUT ve Pelin TUĞUT, Koçak GAyrimenkul'ü Güney Afrika'da temsil edecek



Koçak Gayrimenkul Bankası Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklama şöyle:

Çözüm ortağımız Denizbank tarafından; yurt çapındaki kurumsal firmalar ve bireysel emlak ofisleri için 10.02.2010- 30.04.2010 tarihleri arasında düzenlenen, 2010 Dünya Kupası kampanyası sona ermiştir.

Kampanya süresince; tüm kurumsal firmalar ve bireysel emlak ofisleri arasında, Çorum'dan TUĞUT / MERKEZ TEMSİLCİLİĞİ' miz yönlendirdiği 24 adet konut kredisiyle  ''EN BAŞARILI EMLAK OFİSİ ''  seçilmiş olup, Güney Afrika'da düzenlenecek olan 2010 Dünya Kupasına gitmeye hak kazanmıştır.

Unutulmamalıdır ki bu kampanya süresince temsilciliğimiz, yapmış olduğu satışlardan sadece Denizbank'a yönlendirmiş olduğu müşteri sayısı 24 adettir. Bunun dışında nakit satışlar ve diğer bankalara yapılan yönlendirmeler bu sayıya dâhil edilmemiştir.

Tuğut / Merkez Temsilciliğimiz yöneticileri Ş.Ceyhan TUĞUT ve eşi Pelin TUĞUT'un kampanya tarihlerindeki başarılı çalışmaları; Türkiye genelinde kurumsal firmalar ve bireysel emlak ofisleri arasından sıyrılarak birinci olmaları, tüm KOÇAK ailesi için büyük bir gurur kaynağı olmuştur.

KOÇAK Ailesi olarak bizleri; Güney Afrika'da en iyi şekilde temsil edeceğine inandığımız Ş.Ceyhan TUĞUT ve Pelin TUĞUT'a teşekkürlerimizi sunar, başarılarının devamını dileriz.

Koçak Gayrimenkul Bankası Genel Müdürlüğü 


Geri Dön