28 / 04 / 2024

Koceli'de İmar ve Bayındırlık Komisyonu toplantısı yapıldı!

Koceli'de İmar ve Bayındırlık Komisyonu toplantısı yapıldı!

Büyükşehir Belediyesi ve 12 ilçe belediyesinin imar komisyonu üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen genel değerlendirme toplantısı, bu ay Körfez Belediyesi'nin ev sahipliğinde Tütünçiftük Sosyal Tesisleri'nde gerçekleşti.



Her ay bir ilçede gerçekleşen Büyükşehir Belediyesi ve 12 ilçe belediyesinin imar komisyonu üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen genel değerlendirme toplantısı, bu ay Körfez Belediyesi'nin ev sahipliğinde Tütünçiftük Sosyal Tesisleri'nde gerçekleşti. Körfez Belediye Başkam İsmail Baran'ın ev sahipliğim yaptığı toplantıya Kocaeli Büyükşehir Belediyesi imar ve Şehircilik Daire Başkam Osman Günler katıldı. Yeni mevzuat hükümleriyle ilgili bilgi aktanmı ve alınan kararların uygulanması ile ilgili görüş alışverişinde bulunmak amacı ile gerçekleştiren İmar ve Bayındırlık Komisyonu toplantısına bu ay Körfez Belediyesi ev sahipliği yaptı. 


"KÖRFEZ HIZLA GELİŞEN BİR İLÇE"

 Kocaeli ilçelerinde imar sorunları ile ilgili tecrübe paylaşımlarım yapıldığı, bizzat ilçe yetkililerinin dinlenerek problemler daha hızlı ve kalıcı çözümler bulunmasının amaçlandığı toplantıda açılış konuşmasını Körfez Belediye Başkam İsmail Baran gerçekleştirdi.Baran, "İnşaat anlamında sürekli gelişen ilçemizde ve Kocaeli'nin tamamında insanlara en iyi şekilde hizmet etmeye çalışıyoruz.Sizlerin öncülüğünde imarı ve kentleşme tarzı ile daha yaşanabilir, mutlu ve huzurlu insanların yaşadığı bir kent inşa edeceğiz" dedi. 


Kocaeli Bizim Yaka


Geri Dön