Yeni Projeler

Koçsa Life'ta son 5 konut! 6 milyon 850 bin TL'ye hemen teslim 3+1'ler!

Koçsa Life projesinde son 5 konutun satışı devam ediyor. Sadece 3 oda 1 salon konut tiplerinin bulunduğu ve fiyatların 6 milyon 850 bin TL'den başladığı projede teslimler de hemen yapılıyor.

Koçsa Life projesi Koçsa İnşaat tarafından inşa ediliyor. İzmir Gaziemir Sarnıç'ta yükselen projenin arsa alanı 14 bin metrekare.

Son 5 konutun satış sürecinin devam ettiği Koçsa Life projesinde toplam 84 konut bulunuyor. 3 oda 1 salon dairelere yer verilen Koçsa Life projesinin teslimleri de hemen yapılıyor. 

Peki Gaziemir Koçsa Life projesinde yer alan konutlar için vade imkanı sağlanıyor mu? Koçsa Life projesinde hangi sosyal alanlar bulunuyor?  İşte merak edilen soruların yanıtları ve Koçsa Life projesi ile ilgili detaylar...

Koçsa Life projesinde yer alan 3 oda 1 salon konutların fiyatları 6 milyon 850 bin TL'den başlıyor. Araç takas imkanı sunulan Koçsa Life projesi için konut kredisi kullanılabiliyor. 

Gaziemir Koçsa Life projesinin sosyal alanları arasında; Kapalı ve açık yüzme havuzu, spor salonu, peyzaj alanı, çocuk parkı ve çocuk havuzu bulunuyor. 


Web: https://www.kocsa.com.tr/kocsa-life/
Telefon: 0530 313 69 89

 

Milli Emlak'tan başkent Ankara ve bir şehirde daha indirimli arsa fırsatı! 

Proje gayrimenkul yatırım fonları, yatırımcısına yüksek getiri sağlayabilir!

Akar Taahhüt Yapı’dan İstanbul ve İzmir’de 4 yeni proje