23 / 07 / 2024

Akar Taahhüt Yapı’dan İstanbul ve İzmir’de 4 yeni proje  

Akar Taahhüt Yapı’dan İstanbul ve İzmir’de 4 yeni proje  

Akar Taahhüt Yapı, İstanbul’da 3 ayrı konut ve villa projesiyle Seferihisar’da bir villa projesine başladı. Projelerin toplam yatırım değeri 1,5 TL’yi buluyor. Projelerin tamamlanma aşaması yüzde 50'yi geçti.




TOKİ’ye 10 binin üzerinde konut yapan Akar Taahhüt Yapı, İstanbul ve İzmir’de yeni konut ve villa projelerine imza atıyor. Akar Taahhüt Yapı bu yıl İstanbul Kartal’da 130 daireden oluşan sahile sıfır Dragos Marin Projesi, Yakacık’ta 16 özel villa projesi, yine Tuzla’da 64 konutluk rezidans bina ve  İzmir  Seferihisar’da 33 adet villa projesine start verdi.

DRAGOS MARİN'İN YÜZDE 70'İ TAMAMLANDI

İstanbul Kartal’da 130 daireden oluşan ve inşaatının yüzde 70’i tamamlanma aşamasına gelen Dragos Marin projesnde kaliteli malzeme mkullanımı ve lüks donanımlar öne çıkıyor. Sahile sıfır konumuyla eşsiz değere sahip proje, sahil yürüyüş yolunun yanı sıra  Marmaray  Atalar metro durağına yakınlığıyla ulaşım kolaylığı sağlıyor. Dragos Marin projesinde 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri bulunuyor.

Akar Taahhüt Yapı’dan İstanbul ve İzmir’de 4 yeni proje  

YAKACIK’TA VİLLA, TUZLA’DA REZİDANS PROJESİ

Kartal Yakacık’taki ünlü seyir tepesine yakınlığı ve sahip olduğu Adalar manzarasıyla dikkat çeken 16 adet villa projesinde inşaat aşaması devam ediyor.  Toplam 310 metrekare kapalı alan, 5+1 ve asansörlü tripleks villalardan oluşan projede her villanın kendine özel havuzu da yer alıyor. 

İstanbul Tuzla’da inşaatına yeni başlanan rezidans projesinde 64 daire yer alıyor. E-5 ulaşım aksına yakınlığı, çevresinde yer alan AVM, hastane ve okullar ile aile yaşamı için de avantajlar sunuyor. Tuzla rezidans projesi 1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerden oluşuyor.

Akar Taahhüt Yapı’dan İstanbul ve İzmir’de 4 yeni proje  

İZMİR SEFERİHİSAR’IN EN ÖZEL VİLALARI

Akar Taahhhüt Yapı, İzmir Seferihisar ise villa projesine imza atıyor. 2024 yılı başında yapımına başlanan 19 özel villa projesinde inşaat aşaması yüzde 50’yi geçti. Denize yakınlığı ile öne çıkan villaların toplam kapalı alanı 350 metrekareyi buluyor. Her bir villanın bağımsız havuzu ve ayrıca proje içersinde bir de aquapark da yer alıyor.

Akar Taahhüt Yapı’dan İstanbul ve İzmir’de 4 yeni proje  

KARAKOÇ: SEKTÖRDE KALİTE VE TECRÜBEMİZLE ÖNE ÇIKMAK İSTİYORUZ

AKAR Taahhüt Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Karakoç, 2024 yılına özel projeleriyle imza atmak istediklerini belirterek, Türkiye’de birçok şehirde  TOKİ  için yaptıkları projelerin devam ettiğini söyledi. Bu yıl kendi özel projelerini hayata geçirmek istediklerini kaydeden Karakoç şunları söyledi: “Yıllara dayanan inşaat ve konut tecrübemize kalitemizi de katarak İstanbul ve İzmir’de özel projelere başladık. Hem inşaat ve donanım özellikleri hem de konumları itibarıyla markamıza değer katacak projeler yapıyoruz.  Lüks konut ve villa projelerimizle sektördeki deneyim ve kalitemizi daha da öne çıkarıp bu alanda neler yapabileceğimizi göstermek istiyoruz. Bu 4 özel projemizin toplam yatırım değeri 1,5 milyar TL’yi buluyor.”

BES yatırımcısına ucuz kredi dönemi başladı! İşte banka banka BES kredileri

Ekonomistten ironik benzetme: Danaya girer gibi kredi dönemi! Bir ev için 5 kişiye kredi…

Konut ve otomobil fiyatları fırlayacak mı? Kripto fenomeninden 2025 açıklaması: Yamyamlara soludukları hava dar gelecek!

Ev almak isteyenler dikkat! Konut fiyatları artacak mı?

Ekonomist Mert Başaran'dan İstanbul'un bu ilçesinde evi olanlar için çok önemli uyarı!


Geri Dön