17 / 05 / 2024

Koleksiyon Contract&Office, Enderun'u üretti

Koleksiyon Contract&Office, Enderun'u üretti

Koleksiyon Contract&Office, "Enderun" toplantı masası tasarımıyla asaleti, teknolojiyi ve işlevselliği bir arada sunuyor



Çalışma ortamlarını özgürleştirmek için sunduğu yaratıcı çözümleri "Atelier teması altında toplayan Koleksiyon Contract&Office, "Enderun" toplantı masası tasarımıyla asaleti, teknolojiyi ve işlevselliği bir arada sunuyor.

Enderun, ceviz kaplama masif masa tablası ve kablo kapaklarının içine gizlendiği deri kaplamasıyla şıklık sunarken teknik donanımı ise sunum ekranlarının masadan kolayca çıkıp gömülme mekanizmasıyla ilgi uyandırıyor. Toplantı ve sunum esnasında, kişilerin birbirini rahatlıkla görebilecekleri şekilde belirlenen ekran yükseklikleri, çift yüz görüntü verebilen 17 inç ekranlarıyla, 8 kişilikten 22 kişiliğe kadar farklı boyutlarda sunulan toplantı masası, sunum yapan kişinin tam kontrolüne fırsat veriyor.

İş hayatını tüm evreleri ile ele alan Koleksiyon Contract&Office; üst yönetim alanlarından toplantı ve bekleme salonlarına, çalışma, karşılama ve hizmet noktalarından arşiv ve kütüphanelere kadar pek çok farklı çözümü tematik bir bütünlük içinde sunuyor.


Geri Dön