06 / 05 / 2024

Koleksiyon Home'dan evlenenler için yeni kampanya!

Koleksiyon Home'dan evlenenler için yeni kampanya!

Koleksiyon Home, ev kuranlara ve evlenenlere sunduğu yeni projesiyle bir ilke imza atıyor



Oturma odası mobilyalarından, yatak ve yemek odası mobilyalarına dek bir bütünsellik oluşturan özel mobilya grupları, ev kuranlara uygun fiyatlar ve ödeme vadeleri ile sunuluyor. Bardak, çarşaf, yastık, şilte gibi tamamlayıcılarla, evler için bütüne yön verecek "iz" ler öneriliyor. Ev kuranlar, bu kurgunun etrafında kendilerine özgü olanları ekleyip geliştirebilecekler; kişiler  yaşam  felsefeleri ile kalitenin ve  tasarımın keyfini çıkarabilecekler. "Koleksiyon'la Ev'lenin" projesiyle birlikte, yeni ev kuranlar tüm kredi kartlarına 1250 TL x 12 ay ödeyerek evlerini kalitenin tasarımı ile  toplam 15 bin TL'ye donatabilecekler. Belirtilen fiyat Ainos, Chagall ve Botero olarak tanımlanan her bir set için geçerli

Ainos setinde, Porto yemek takımı, Ainos 2'li ve 3'lü kanepe, Porto sehpa ve Pati TV ünitesi ile Sidera yatak takımı; Chagall setinde, Behram yemek takımı, Chagall 2'li ve 3'lü kanepe, Belalan sehpa, Meridian TV ünitesi, Belince yatak takımı, Botero setinde ise ,  Porto yemek takımı, Botero 2'li ve 3'lü kanepe, İrakere sehpa, İrakere TV ünitesi Sidera yatak takımı yer alıyor. Tüm bu setler, Aheste 6'lı rakı ve su bardakları, İstanbul 6'lı çay bardakları , Rasagandha 6'lı kadehler Risus kırmızı şarap, uzun sürahi, ortopedik yatak, nevresim takımı ve yastıklar ile tamamlanıyor.

Chagall ve Ainos kanepeler,  yaşam grubunun takım olarak sunulan iki yeni üyesi.  Adını Enez'in eski isminden alan Ainos, özellikle Country tarzı evlerde, günlük kullanım için öneriliyor. Pile içi farklı renklerde olarak, düz renkli koton kumaşlarla üretilebiliyor.

Kübist ressam Marc Chagall'dan esin alan Chagall kanepe de Ainos gibi fiyat avantajlı bir ürün. Ayakları metal olan kanepe dokusuz koton kumaşlarla öneriliyor.

Botero yalın formu ve geometrik çizgileriyle minimal mekanlara bütünlük sağlayabilecek niteliğe sahip. Tekli, ikili ve üçlü birimleri olan Botero, seri üretime uygun malzeme ve detaylarıyla, yüksek performans ürünler arasında yer alıyor.

Elips, kare veya dikdörtgen formlarda üretilen İrakere modern tasarımı, parlak ayakları ve  cam tablasıyla salon gruplarında orta veya yan sehpa olarak kullanılıyor; mekanda şeffaf bir geçiş sağlıyor.

Porto ve Behram yemek takımları evlerde, dört kişilikten, on kişiliğe kadar ihtiyaca cevap veren büyüyebilir tablalarıyla, çeşitli ölçülerde ekonomik alternatifler sunuyor. Behram yemek takımı büfe ve sandalyesiyle tamamlanan zarif çizgisi ile özellikle çağdaş mekanlarda  kullanılabilecek avantgarde bir tasarım.

Yalın bir tasarım yaklaşımı ile ele alınan Belince `de , yatak kasası şilteyi taşıyan ince bir düzleme dönüşüyor. Bu yapısıyla, boşlukta yüzer  gibi görünen mobilya, detayları ve malzemesiyle rafine bir kimliğe sahip.

Sidera ise ebeveyn ve genç odalarında önerilebilecek ekonomik bir gardırop sistemi. Sürme kapakları ve iç aksesuarlarında çekmece, raf ve askılıklarıyla, temel ihtiyaçlara cevap verecek şekilde tasarlanmış. Sürme kapaklar; beyaz lake, ayna veya tik doğal kaplama seçenekleriyle sunuluyor.

Koleksiyon Home'un ev kuranlara yönelik yaklaşımı yeni mobilya grupları ile, içerisine aydınlatma, ev tekstili, perde, tabak takımları, halı ve kilim gibi tamamlayıcıları da katarak zenginleşecek .


Geri Dön