04 / 05 / 2024

Koleksiyonluk özel seri Samsung Galaxy Watch6 Classic Astro Edition satışa çıktı!

Koleksiyonluk özel seri Samsung Galaxy Watch6 Classic Astro Edition satışa çıktı!

Samsung Türkiye, özel olarak sınırlı sayıda üretilen koleksiyonluk Galaxy Watch6 Classic Astro Edition modelini görücüye çıkardı.



Samsung Türkiye, özel olarak sınırlı sayıda üretilen koleksiyonluk Galaxy Watch6 Classic Astro Edition modelini görücüye çıkardı.

Şirketten gerçekleştirlen açıklamaya göre, Samsung Türkiye bugün yaptığı duyuruda özel olarak sınırlı sayıda üretilen ilk Galaxy Watch olma özelliği bulunan Galaxy Watch6 Classic Astro Edition modelinin tanıtımını yaptı.

Astro edition, ülkenin de içinde yer aldığı coğrafyanın, zaman, astronomi ve matematik alanlarının gelişmesine katkı sağlayan bilim ve inovasyon mirasını simgeliyor. Açıklamada, geçmiş ile gelecek arasında köprü kurmayı amaçlayan bu koleksiyon ile bir yandan geçmişte bilime atılan temellerin onurlandırıldığı diğer yandan bugünün inovasyon yaratıcılarına ilham verdiği kaydediliyor.

Galaxy Watch6 Classic Astro Edition, modern tasarımı ve özel yazılım özellikleri ile astronominin temel ruhunu yansıtıyor. Buna ek olarak ay, güneş ve saat evreleriyle ilgili bilgiler de sağlayarak kullanıcıların güneş ve ay hareketlerini doğrudan bileklerinden takip etmesine imkan sunuyor.

Güneş takibini gösteren kadran özelliğinin saate dahil edilmesi, güneşin usturlap ile gerçekleşen astronomik gözlemlerindeki merkezî rolüne atıf yaparken, gün doğumundan gün batımına kadar güneşin günlük hareketini yansıtıyor.

Son dakiak verilen bilgiye göre, Galaxy Watch6 Classic Astro Edition, üretimi sınırlı sayıda yapıldı. Tasarımı, 47 mm'lik döner Siyah Astro çerçeveye sahip olan Galaxy Watch6 Classic Astro Edition, bugün itibarıyla belirli MENA pazarlarında satışa çıkarılacak.

Sınırlı sayıda üretilen bu saati almak isteyenler Samsung'un internet adresini ve MediaMarkt online/mağaza kanallarını ziyaret edebiliyor.

Samsung Galaxy Watch6 Classic Astro Edition Ne kadar?

Astro Edition koleksiyonunun ürünleri Astro'ya özel üretilen kutuyla birlikte kumaş kordon hediyesi ile geliyor. Galaxy Watch6 Classic Astro Edition alımına tanıtıma özel 1.500 lira ek takas desteği veriliyor. Ürünün tavsiye edilen satış fiyatı 8 bin 999 lira olarak aktarıldı.

Anne ve babalar müjde: Devlet Kırtasiye Yardımı veriyor! e-Devlet'ten başvurusu onaylanan anında alıyor!

Altının efendisi İslam Memiş pazartesi gününü işaret etti! Gümüş için rakam verdi! Yatırımcılar şimdiden hazır olun!

Memur zammında flaş gelişme! Milyonlarca memurun beklediği haber geldi! Son söz Hakem Heyeti'nde! 


Geri Dön