09 / 05 / 2024

Kolin İnşaat, TCDD ile 8.1 milyar TL’lik iş yapacak...

Kolin İnşaat, TCDD ile 8.1 milyar TL’lik iş yapacak...

Kolin İnşaat aldığı kamu ihaleleri ile sık sık gündemde yerini koruyor. Kolin İnşaat, TCDD’den 8.1 milyar TL’lik iş yapacağı kaydedildi.



Firma son ihalesini Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları’ndan (TCDD) aldığı belirtildi. TCDD, 2 Nisan’da Çerkezköy-Kapıkule hattı istasyon binalarının inşası, Kapıkule gar ve gümrüklü alan yenileme işleri, güvenlik sistemleri tesisi, Çorlu dere ıslahı ve etkileşimli demiryolu hattının dere ıslahına uygun yapılması için ihaleye çıkmıştı. 

cumhuriyet.com.tr'de yer alan habere göre, Buna göre, pazarlık usulü ile yapılan bu ihaleye 8 firma katılım sağladı. İhaleyi, 8 milyar 184 milyon 458 bin TL’ye Kolin İnşaat almış oldu.

29 MİLYAR TL'LİK İHALE

Öte yandan, AKP’nin iktidarı döneminde yükselişe geçen Kolin İnşaat, 2011 senesinden bu zamana Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Karayolları Genel Müdürlüğü, TCDD Genel Müdürlüğü ve birçok devlet kurumu ve belediyeden 59 kamu ihalesi aldı. Firmanın imza attığı bu ihalelerin toplam sözleşme bedeli ise 29 milyar 125 milyon 678 bin Türk Lirası.

Kolin İnşaat, TCDD ile 8.1 milyar TL’lik iş yapacak...

KOLİN İNŞAAT HAKKINDA

Koloğlu Holding'in “amiral gemisi”, 1977 yılında kurduğumuz Kolin İnşaat'tır. Ana faaliyet alanlarımızın başında gelen inşaat sektörü bizim Türkiye için yaptığımız büyük yatırımların da özkaynağını oluşturur. Kolin şirketi ne iş yapar? Enerji-Kolin. “Enerji, Koloğlu Holding'in hızla büyüdüğü bir sektör. Koloğlu Holding, enerji üretiminden dağıtımına, sektörün her alanında faaliyet göstermektedir.

TCDD, gar binalarındaki 12 adet gayrimenkulü kiraya veriyor: Kafeler, yemek ve hediyelik eşya alanları da var!

Devlet Demiryolları KPSS şartsız işçi alımı yapacak! Resmi Gazete'de yayımlandı...

TCDD olası afetler için düğmeye bastı! Demiryollarına deprem sensörü sistemi!

TCDD 114 işçi alacak! Devlet Demiryolları personel alımı iş başvuru şartları neler?

TCDD 60 KPSS puanı ile 10 ilde yeni personel alacak! Devlet Demiryolları başvuruları İŞKUR'dan yapılacak!


Geri Dön