27 / 04 / 2024

Komyapı Vadikent fiyat!

Komyapı Vadikent fiyat!

Firma: Kom Yapı

Proje: Ankara Vadikent

Kom Yapı projesi olarak yaşama geçirilen Komyapı Vadikent fiyat listesi kapsamında dairelerin fiyatları 230 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede yer alan konutların bayramdan sonra satışa çıkması öngörülüyor...



Ankara Keçiören bölgesinde inşa edilen Vadikent projesi,  Kom Yapı  imzasıyla hayata geçiriliyor. Komyapı Vadikent fiyat listesi hakkında detaylı bilgi için haberimizi okumanız yeterli.


Kentsel dönüşüm projesi kapsamında yaşama geçirilen Vadikent Ankara'da 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut alternatifleri yer alıyor. Projede daireler 2 yıl sonra teslim edilecek.


Lokasyon olarak  Ankara  Ulus'a 8 kilometre mesafede yükselen Ankara Vadikent'in temeli bugün atıldı. Komyapı Vadikent fiyat bilgileri kapsamında daireler 230 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor.


Komyapı Vadikent fiyat!


1,600 adet dairenin bulunduğu Vadi Kent projesinde konut sahibi olmak için banka kredisi kullanmak mümkün. Projede;  fitness salonu, sauna, otopark, güvenlik ve süs havuzu gibi imkanlar sunuluyor.


Dairelerin bayramdan sonra satışa çıkacağı Komyapı Vadikent fiyat bilgileri kapsamında dairelerin fiyatları 230 bin TL ile 290 bin TL arasında değişiklik gösteriyor.


Telefon: 0.332. 236 44 66

Web adresi : www.komyapi.com.tr

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön