27 / 04 / 2024

Komyapı Vadikent daire fiyatları!

Komyapı Vadikent daire fiyatları!

Firma: Kom Yapı

Proje: Ankara Vadikent

Komyapı Vadikent daire fiyatları 230 bin TL ile 290 bin TL arasında değişiklik gösteriyor. Komyapı Vadikent Evleri Ankara projesinin iki yıl sonra tamamlanması planlanıyor...




Vadikent Evleri projesi  Kom Yapı  tarafından hayata geçiriliyor. Kom Yapı Vadikent konut projesi  Ankara  Keçiören bölgesinde kentsel dönüşüm kapsamında inşa ediliyor.


Komyapı Vadikent daire fiyatları öncesinde Vadikent Evleri Ankara projesinden bahsedelim. Vadikent Keçiören projesinde konut satışlarının Ramazan Bayramı'ndan sonra başlaması hedefleniyor.


Ankara Vadikent Evleri satış ofisi ile 0332 236 44 66 telefon numarasını arayarak irtibata geçebilirsiniz. Kom Yapı Vadikent Evleri teslim tarihi 2 yıl sonra olarak belirtiliyor.



Komyapı Vadikent daire fiyatları!


Komyapı Vadikent daire fiyatları 230 bin TL'den başlangıç gösterilerek, 290 bin TL'ye kadar çıkıyor. Vadikent Evleri Ankara satılık daire tipleri olarak 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon tasarlandı.


Ankara Vadikent Evleri ödeme koşulları kapsamında banka kredili ödemeler yapılabiliyor. 1.600 adet daireden meydana gelen Kom Yapı Vadikent Ankara projesi 9 blok halinde yükseliyor. 


Kom Yapı Vadikent Evleri'nde süs havuzları, yüzme havuzları, kapalı otopark, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, fitness center, sauna, spor alanları gibi sosyal alanlar yer alıyor.


Kom Yapı Vadikent Ankara iletişim

Telefon: 0.332. 236 44 66

Web adresi : www.komyapi.com.tr

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön