Ekonomi

Kontaklar kapanıyor! Akaryakıt fiyatlarına 17 dolarlık dev zam!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen akaryakıt fiyatları ile yeni bir zam açıklaması geldi. İşte merak edilen o zammın detayları... Rusya ve Ukrayna arasında yaşanan gerilim şimdi de petrol fiyatlarına yansıdı

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen akaryakıt fiyatları ile yeni bir zam açıklaması geldi. Rusya ve Ukrayna arasında yaşanan gerilim şimdi de petrol fiyatlarına yansıdı. Yaşanan gelişmelere göre, 2014'ten beri en yüksek seviyesine ulaşan petrol fiyatları ile ilgili olarak bir kötü haber daha geldi. Milyonlarca kişi tarafından merak edilen konu ile ilgili açıklama Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten geldi.

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş akaryakıt fiyatları ile ilgili olarak hangi açıklamayı yaptı? Akaryakıt fiyatları ne olacak? Akaryakıt fiyatları artacak mı? 

Rusya ve Ukrayna arasında yaşanan gerilimin akaryakıt fiyatlarını nasıl etkilediğine haberimizde yer verdik. Peki Akaryakıt fiyatları artacak mı? 

İşte merak edilen soruların yanıtları...
 

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada 2022 yılı içerisinde akaryakıt fiyatlarına ve ulaşıma zam gelebileceğini kaydederek, 2022 yılı için 107 dolar tahminini yaptı.

Yaşanan gelişmelere göre, Ukrayna ileRusya arasında yaşananlar nedeniyle akaryakıt fiyatları yüzde 4’ün üzerinde yükseldi. Yine konu ile ilgili olarak yaşanan gelişmelere göre, petrolün varili yüzde 3,64 artış gösterdi ve 95,05 dolardan işlem gördü. 2014'ten itibaren fiyatlar da en yüksek seviyesine ulaştı.

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş akaryakıt fiyatları ile ilgili olarak hangi açıklamayı yaptı? Akaryakıt fiyatları ne olacak? Akaryakıt fiyatları artacak mı? 

ZAM SİNYALİ GELDİ

Kamupersoneli'nde yer alan habere göre, son zamanlarda sık sık gündeme gelen petrol piyasaları ile ilgili önemli açıklamalar yapan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, şöyle konuştu: “Amerika’da açıklanan enflasyon verisi 40 yılın zirvesine ulaştı. Dünyada enflasyon artmaya devam ediyor. Enflasyon artarken merkez bankaları da çeşitli para politikalarıyla enflasyonla mücadele sürecini devam ettiriyor. Enflasyon yükseldikçe ABD tarafında ciddi endişeler devam ediyor. Amerikan siyasetini de olumsuz etkiliyor. Biden bu konuda sürekli açıklama yapmak zorunda kalıyor. Bu yüzden Fed Başkanı Jerome Powell’ı yeniden başkan seçti. Şahin tonda doları olumlu yönde destekleyecek açıklamalar yapan bir Powell karşımızda olabilir”

107 DOLARA YÜKSELEBİLİR

İslam Memiş'in açıklamasının devamı şu şekilde: “Petrol fiyatlarında 90 doların üzerinde olan rakamların 2022 yılında 107 dolar seviyesine yükseldiğini göreceğiz. Enerji tarafında krizler yaşanıyor. Tedarik te hala belirsizlik var. Ama bunun beraberinde doların değer kazanması dünya ekonomisi için olumsuz. Bu sebeple 2022 yılında petrol fiyatlarının bol bol değeri artacağını, pompa fiyatlarına yeni zamlar geleceğini göreceğiz. Petrol fiyatları ile alakalı bir düşüş öngörüm yok. Bu bütün dünyadaki ulaşımı olumsuz yönde etkiliyor”

Akaryakıta gizli zam! Görenler şokta!

Emlakta 2022 nasıl geçecek?

Kripto paralar bu 3 gelişmeye kitlendi! İşte yön belirleyecek o gelişmeler...