02 / 05 / 2024

Konteyner evlere yoğun ilgi! Siparişlere yetişilmiyor!

 Konteyner evlere yoğun ilgi! Siparişlere yetişilmiyor!

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki büyük depremlerle ülkemiz sarsıldı. Depremzedeler konteyner evlere yerleştirilmeye başlandı. Bundan dolayı da bu yapılara ilgi arttı.



Depremde hayatını kaybedenlerin sayısının 44 bin 218'e yükseldi. Üç binden fazla binanın yıkıldığı yaklaşık 43 bin civarında yapının da hasar aldığı kent tarihinde görülmemiş büyüklükte bir yıkımın yaşandığı Malatya’da vatandaşların barınma da öncelikli tercihi olan konteyner ev ve prefabrik yapılar olmaktadır bu yüzden bu yapılar yok satıyor.

 Konteyner evlere yoğun ilgi! Siparişlere yetişilmiyor!

İşte haberin ayrıntıları…


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön