Sektörel

Konut fiyatları en çok bu ilçelerde yükselecek!

İnşaat Doktoru resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda konut fiyatlarının Özellikle arsa ve imar kıtlığı olan bölgelerde (Kadıköy, Beşiktaş vb) yükseleceğini söyledi. 

Son zamanlarda konut fiyatlarında yaşanan tüm gelişmeler pek çok kişi tarafından yakından takip ediliyor. Hem konuta yatırım yapacaklar hem de ev sahibi olmayı planlayanlar, konutta fiyatlarının ne olacağını merak ediyor.  

Bunların yanı sıra, konut kredisi faizleri de yükselirken, hem faizler hem de fiyatlar sebebiyle yeni bir konut sahibi olmak adeta imkansız bir hal almıştı.

Konut fiyatlarının nereye gideceği pek çok kişi tarafından merak edilirken, Invest İnşaat YKB Bahattin Uçar da konut fiyatlarını değerlendirmiş ve söz konusu değerlendirmeyi de Türkiye'nin ilk sermaye piyasası kuruluşu Yatırım Finansman'ın Kurumsal İletişim Direktörü Dr. Barış Esen, https://x.com/barisesen resmi X sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

Invest İnşaat YKB Bahattin Uçar açıklamasında "Konut kredi faizleri yüzde 1'lere geldiğinde bugünkü konut fiyatlarının 2 katını göreceğiz" demişti.

Emlak ve İnşaat sektörü ile ilgili olarak yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken İnşaat Doktoru resmi X hesabı https://twitter.com/insaatdr üzerinden Barış Esen'in yaptığı paylaşıma yer vererek, Bu belirtilen kadar olmasa da konut fiyatları daha önce de vurguladığımız üzere yükselecek. Özellikle arsa ve imar kıtlığı olan bölgelerde (Kadıköy, Beşiktaş vb) konut fiyatları daha da yükselecektir." ifadelerini kullandı.

İnşaat Doktoru'nun paylaşımı şu şekilde:

İnşaat Doktoru'nun paylaşımına şu yorumlar geldi:

Elinde 150 bin TL'si olanlar hemen baksın! İşte en yüksek mevduat faizi veren bankalar!

Kiracıları yakından ilgilendiriyor! Kira sözleşmesinde sizleri neler bekliyor?

Bodrum halkı ve STK’lardan  Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un Bodrum’daki otel projesine tepki!