29 / 04 / 2024

Konut kalitesinde Avrupa'dan öndeyiz!

Konut kalitesinde Avrupa'dan öndeyiz!

Birbiri ardına inşa edilen markalı konutlara sahip Ankara, geniş, ferah ve de kaliteli malzemelerin kullanıldığı dairelerle Avrupa' daki konforu ile yansıyor. Mert Yıldızhan 'Konut kalitesinde Avrupa'dan öndeyiz' dedi...



Avrupa'da genelde arsa metraj lan küçük olduğu için dairelerin de küçük yapıldığım kaydeden Elit Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yıldızhan, arsa anlamında böyle bir sorunun bulunmadığı Ankara'da ise büyük ve ferah dairelerin daha çok talep gördüğünü ifade etti. Yıldızhan. "Daire büyüdükçe içindeki malzemelerin kalitesi de artıyor. Büyük eve uygun ferah bir banyo, ona uygun kaliteli seramikler, batary alar, kullanılıyor ya da büyük ölçekli bir mutfakta da yine kaliteli, marka ve büyük ankastre ürünlere yer veriliyor. 


Avrupa'da ise bu dunım farklı. Fonksiyonel ama daha küçük malzemeler kullanılıyor. Avrupa'da "lüks" olarak tabir edeceğimiz konfor genellikle malikanelerde bulunuyor. Bu anlamda Ankara, lıer aynntıııın düşünüldüğü, geniş, ferah ve kaliteli malzemelerin kullanıldığı dairelerle Avrupa'daki malikane konfonıvla yarışıyor diyebiliriz" dedi. 


Birkaç sene öncesine kadar şehir merkezinde inşa edilen bir yapının şimdi değer kaybetmeye hışladığını belirten Yıldızhan, şehir merkezindeki konutlann müşterilerin isteklerini karşılayamadığını kaydeni. 


Konut almak isteyenlerin şehir merkezindeki konutlar yerine daha konforlu . lüks. park sorunu olmayan, yaşam kalitesini arttıran, doğayla iç içe temiz bir luıvaya sahip, şehrin biniz dışındaki proje evlere yöneldiğini bildiren Yıldızhan, şunlan söyledi: "Ankara markalı projelerin başkenti haline geldi diyebiliriz. Artık konut almak isteyenler şehir merkezinde bulunan klasik apartman dairelerinden çıkarak, bir ev olmanın yanı sıra kalite standartlarını arttırmak lüks ve konforu bir arada sunan şehrin biraz daha dışındaki projelere yöneliyor. Çünkü artık "başımı sokacak bir evim olsun' anlayışının dışında 'lüks ve konforlu' bir yaşam hayali hakim. Aynca yatının anlamında da baktığımızda lüks konutlar daha çok değer kazanıyor." Elit Royal Residence projesinde banyo ve mutfaklara ayn özen gösterildiğini bildiren Yıldızhan. 


"Hem banyo hem de mutfakta Alman kalitesini birebir yansıtan markalarla birlikte çalıştık. Elit Royal Residence'da yaşamını sürdürenler çok sayıda Avnıpalının imrenerek bakacağı lüks bir hayatın kapılarını aralayacak" diye konuştu.


İstanbul Gazetesi


Geri Dön