29 / 04 / 2024

Mert Yıldızhan: Konut kalitesinde Avrupa’dan öndeyiz!

Mert Yıldızhan: Konut kalitesinde Avrupa’dan öndeyiz!

Birbiri ardına inşa edilen markalı konutlara sahip Ankara, geniş, ferah ve kaliteli malzemelerin kullanıldığı dairelerle Avrupa’ daki malikane konforuyla yarışıyor. Mert Yıldızhan 'Konut kalitesinde Avrupa’dan öndeyiz' dedi...



Avrupa’da genelde arsa metrajları küçük olduğu için dairelerin de küçük yapıldığını kaydeden Elit Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yıldızhan, arsa anlamında böyle bir sorunun bulunmadığı Ankara’da ise büyük ve ferah dairelerin daha çok talep gördüğünü ifade etti. 

Yıldızhan, “Daire büyüdükçe içindeki malzemelerin kalitesi de artıyor. Büyük eve uygun ferah bir banyo, ona uygun kaliteli seramikler, bataryalar, kullanılıyor ya da büyük ölçekli bir mutfakta da yine kaliteli, marka ve büyük ankastre ürünlere yer veriliyor. Avrupa’da ise bu durum farklı. Fonksiyonel ama daha küçük malzemeler kullanılıyor. Avrupa’da “lüks” olarak tabir edeceğimiz konfor genellikle malikanelerde bulunuyor. Bu anlamda Ankara, her ayrıntının düşünüldüğü, geniş, ferah ve kaliteli malzemelerin kullanıldığı dairelerle Avrupa’daki malikane konforuyla yarışıyor diyebiliriz” dedi.

Birkaç sene öncesine kadar şehir merkezinde inşa edilen bir yapının şimdi değer kaybetmeye başladığını belirten Yıldızhan, şehir merkezindeki konutların müşterilerin isteklerini karşılayamadığını kaydetti. 

Konut almak isteyenlerin şehir merkezindeki konutlar yerine daha konforlu , lüks, park sorunu olmayan, yaşam kalitesini arttıran, doğayla iç içe temiz bir havaya sahip, şehrin biraz dışındaki proje evlere yöneldiğini bildiren Yıldızhan, şunları söyledi:

“Ankara markalı projelerin başkenti haline geldi diyebiliriz. Artık konut almak isteyenler şehir merkezinde bulunan klasik apartman dairelerinden çıkarak, bir ev olmanın yanı sıra kalite standartlarını arttırmak lüks ve konforu bir arada sunan şehrin biraz daha dışındaki projelere yöneliyor. Çünkü artık ‘başımı sokacak bir evim olsun’ anlayışının dışında ‘lüks ve konforlu’ bir yaşam hayali hakim. Ayrıca yatırım anlamında da baktığımızda lüks konutlar daha çok değer kazanıyor.”

Başkent projelerinde özellikle banyo ve mutfak bölümlerinde titiz çalışma yapıldığını ifade eden Yıldızhan, Ankaralılar için kaliteli yaşamın artık bir lüks olmaktan çıktığını söyledi.

Elit Royal Residence projesinde banyo ve mutfaklara ayrı özen gösterildiğini bildiren Yıldızhan, “Hem banyo hem de mutfakta Alman kalitesini birebir yansıtan markalarla birlikte çalıştık. Elit Royal Residence’da yaşamını sürdürenler çok sayıda Avrupalının imrenerek bakacağı lüks bir hayatın kapılarını aralayacak” diye konuştu.

-Elit Royal Residence-

Başkent’in öne çıkan bölgelerinden biri olan Beytepe’de inşa edilen Elit Royal Residence, yaşam merkezlerine olan yakınlığı ve eşsiz Beytepe Ormanı ve  Ankara  manzarasıyla dikkati çekiyor. 17 katlı Elit Royal Residence projesinde 4+1, stüdyo ve dubleks olmak üzere toplam 35 daire ve projeye değer katacak 5 adet mağaza bulunuyor.

Ev sahiplerine kaliteli ve rahat bir yaşam sunmak amacıyla “akıllı ev” olarak tasarlanan daireleri ile dikkati çeken Elit Royal Residence, dünyaca ünlü markaları da evlere taşıyor. Özenli işçilik, titiz tasarım ve kaliteli malzemeyi bir araya getiren Elit Royal Residence, depreme dayanıklı beton yapısı, jeneratör sistemi, 24 saat konsiyerj ve güvenilir personel hizmeti, katlarda ve residence dışında kapalı devre kamera sistemi bulunuyor.

Ayrıca Elit Royal Residence’da konut sahipleri tek tuşla taksi ve güvenlik hizmeti, her daire için iki kapalı bir açık otopark, misafirler için konuk otoparkı ve dairelere özel ayrılmış depoları ile konut sahiplerinin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak. Elit Royal Residence konutlarının anahtar teslim tarihi ise Haziran 2014 olarak bildirildi.



Geri Dön