02 / 05 / 2024

Konut kredisinde en düşük faizi hangi banka veriyor?

Konut kredisinde en düşük faizi hangi banka veriyor?

Merkez Bankası politika faizini indirimleri ile 3 ay içinde 1000 baz puan indirimi yaptı. Merkez Bankası'nın gerçekleştirdiği indirimi uygulamalarına kamu ve özel bankalar da katıldı.İşte 24 Kasım tarihli kamu ve özel bankaların konut kredisi faiz oranları...



Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar en düşük faiz oranından konut kredisi veren bankaları araştırıyor. Peş peşe gelen indirim haberleri ev almak isteyen vatandaşlara umut oluyor.

Akşam'da yer alan habere göre, kamu bankaların öncülük ettiği konut kredisi faizlerinde indirim uygulamalarına özel bankalar da eşlik ediyor. Konut kredisi faizleri düşecek mi, en uygun konut kredisi hangi bankada? İşte 24 Kasım tarihli konut kredisi faiz oranları:

HALKBANK KONUT KREDİSİ FAİZ ORANLARI

Konut kredilerinde 0,99 faiz oranı sunuluyor. Halkbank Anlaşmalı Konut Projeleri için yüzde 0.79 olarak hesaplanıyor. 

ZİRAAT BANKASI KONUT KREDİSİ FAİZ ORANLARI

Konut kredilerinde 0,99 faiz oranı sunuluyor. Ziraat Bankası Anlaşmalı Konut Projeleri için yüzde 0.79 olarak hesaplanıyor. 

VAKIFBANK KONUT KREDİSİ FAİZ ORANLARI

Konut kredilerinde 0,99 faiz oranı sunuluyor. Vakıfbank anlaşmalı konut projeleri için yüzde 0.79 olarak hesaplanmaktadır.

İNG BANK KONUT KREDİSİ FAİZ ORANLARI

ING Türkiye, yeni kampanyasıyla 12 aydan 120 aya kadar tüm vadelerde konut kredisi faiz oranını yüzde 0.98’e indirdi.

İŞ BANKASI KONUT KREDİSİ FAİZ ORANLARI

İş Bankası konut kredisi faiz oranı yüzde 1.17 olarak belirlendi. İş Bankası anlaşmalı konut projeleri üzerinden ev sahibi olmak isteyen müşterileri için ise yüzde 0.78 faiz oranı ile konut kredisi veriyor.

GARANTİ BBVA KONUT KREDİSİ FAİZ ORANLARI

Garanti Bankası Konut Kredisi Faiz Oranı yüzde 1.15 seviyesinden yüzde 1.12 seviyesine çekildi.

KUVEYT TÜRK KONUT KREDİSİ FAİZ ORANLARI

Kuveyt Türk, ev sahibi olmak isteyen bireylere, konut sektörüne ve ülke ekonomisine katkı sunmak amacıyla konut finansman oranını 0,98'e indirdi.

Kuveyt Türk'ten açıklamaya göre, herhangi bir üst veya alt sınır şartı olmaksızın tüm vade seçeneklerinde konut finansmanı kar oranı 0,98'e düşürüldü. Otomatik ödeme talimatı, BES, Kredili Hayat Sigortası ürünlerini kullanan Kuveyt Türk müşterileri ise 0,95'e kadar düşürülen kar oranlarından yararlanabilecek.

Konut kredisinde yeni model ne zaman açıklanacak?

Konut kredisinde faiz alternatifleri!


Geri Dön