19 / 05 / 2024

Konut krizinde son nokta: Salonuna kurduğu çadırları kiralamaya başladı! İstediği rakam dudak uçuklattı

Konut krizinde son nokta: Salonuna kurduğu çadırları kiralamaya başladı! İstediği rakam dudak uçuklattı

​​​​​​​Konut ve barında krizi tüm dünyada giderek artıyor. Salonunda kurduğu çadırları kiralamaya başlayan ev sahibi sosyal medyada gündem oldu. Çadırlar için istediği kira ise adeta dudak uçuklattı.



Yüksek kiralar ve ev fiyatları nedeniyle yaşanan barınma krizine dünyanın farklı bölgelerinden değişik çözümler geliyor. Çinliler, balkonlardan dönüşen evler üzerine yoğunlaşırken, Londra’da bir ev sahibi salonuna kurduğu çadırları kiraya vermeye başladı.  

X Sosyal Medya’da 877 bin takipçili twitter.com/bosunatiklama Boşuna Tıklama hesabı, Londra’da bir ev sahibinin salonuna kurduğu çadırları kiraya verdiği haberini şöyle duyurdu: “Londra'da bir ev sahibi, evinin oturma odasına kurduğu çadırları Airbnb ile kiralamaya başladı. Daha önce tepkilerin ardından ilanı kaldırmıştı.  Olayın viral olmasıyla zamlı olarak yeniden yayınladı. Bir çadırın kirası aylık 2.632 sterlin (yaklaşık 107 bin TL).”

Paylaşımı gören takipçiler şaşkınlıklarını gizleyemedi. Yatak kiralayanlardan sonra sıranın çadıra gelmesi espri konusu oldu. “Ev sahibi kesin Türk’tür, Adam ticari zekasını kullanmış, Bu iş tutar” yorumları geldi.

İŞTE O PAYLAŞIM

BİZİMKİLERİN AKLINA SOKMAYIN BÖYLE ŞEYLERİ!

Kira sözleşmesinde 12 yıl detayına isyan: Ev sahipleri adil değil derken, kiracılar 'Evini kiraya verme' dedi!

Konut almak hayal mi oldu? Kiralık fiyatları artarken, satılık fiyatları düşüyor!

Ev almak da kiraya çıkmak da çok zor! Temettü yatırımıyla hem kirayı hem de konut kredisi taksiti karşılanabilir! 

Geri Dön