29 / 08 / 2024

Konut piyasasında indirimler başladı ama 'tık yok' diyen ünlü gazeteci tarih vererek açıkladı! Daha kötüsü geliyor

Konut piyasasında indirimler başladı ama 'tık yok' diyen ünlü gazeteci tarih vererek açıkladı! Daha kötüsü geliyor

Son zamanlarda konut fiyatlarında düşüşlerin başladığına dair gelen haberlere ünlü gazeteci Erol Emiroğlu'ndan çarpıcı açıklama geldi. Eroğlu, sıralı indirimler gelse de piyasada 'tık yok' diyerek önemli açıklamalarda bulundu.



Konut fiyatlarında düşüşlerin olduğu söylense de piyasada beklenen hareketlilik henüz gerçekleşmedi. Yüksek enflasyon ve faizlerin tavan yaptığı şu günlerde vatandaşlar konut sahibi olmakta zorlanıyor. Ekonomist Mert Başaran geçtiğimiz günlerde konnut fiyatlarındaki düşüşle ilgili gelen haberlere değinerek 'bu düşüş ile ev alabilen var mı? sorusunu sormuştu. Bu açıklamanın ardından gazeteci Erol Emiroğlu'da konut ve arsa piyasasında sıralı indirimler gelse de piyasada 'tık yok' diyerek daha kötü günlerin geleceğini açıkladı.

Gazeteci Emiroğlu, sosyal medya hesabı X'ten yaptığı paylaşımda, konut piyasasında daha kötüsünün kışın yaşanacağını belirterek kara haberi duyurdu. İşte Gazeteci Erol Emiroğlu'un o paylaşımı.... 

Erol Emiroğlu @Erol_Emiroglu

Konut ve arsa lobisi hiç durmaksızın milleti gazlamaya çalışıyor. Biz, çok büyük reel kayıplar olacak dediğimizde imkansız falan diyorlardı. Şimdi ise satışlarda sıralı indirimler olsa da tık yok. Ki daha kötüsü kışın yaşanacak. Asıl o zaman görün. Tabi hükümet saçmalayıp yine düşük kredi pompalamazsa.

Arsa fiyatları son 1 yılda yüzde 63 arttı, talep Anadolu’ya kaydı

Konut sektörü için flaş uyarı: Yeni dalgaya hazır olun!

İstanbul'da en çok ve en az konut nerede satıldı? İPA raporuna göre İstanbul'un en çok talep gören ilçesi belli oldu!

Geri Dön