27 / 04 / 2024

Konut projelerinde bahar kampanyası!

Konut projelerinde bahar kampanyası!

Faizleri sıfırlayıp vadeyi uzatan, peşinatı düşürüp taksitleri erteleyen inşaat firmaları baharı kampanyalarla karşılıyor. Türkiye’nin önde gelen markalı konut üreticileri ev almak isteyenlere birbirinden cazip fırsatlar sunuyor.



Bahar aylarıyla birlikte hareketlenen inşaat sektöründe bir taraftan yeni projelerin kampanyalı tanıtımı yapılırken, diğer taraftan daha önce satışa çıkardığı projeler için kampanyalar düzenleniyor. Özellikle krediyle daire sahibi alacakların talebi ertelemesinin önünü geçmek isteyen inşaat şirketleri, uygun faiz ve vade aralıkları sunan finansman modelleri hazırladı. Vade farksız ödeme seçeneklerinde taksitler uzarken, hiç peşinatsız veya düşük peşinatlarla ev almak isteyenlere için de çok sayıda alternatif bulunuyor. Peşin para ödeyerek konut sahibi olmak isteyen ancak fiyatlardaki düşüş ihtimalini düşünerek beklemeye geçenler de hatırı sayılır indirimler uyguluyor:


Nlogo’da 48 ay sıfır faiz

Özyurtlar İnşaat’ın Esenyurt’ta hayata geçirdiği Nlogo İstanbul projesinde ikinci etap satışları başladı. 1+0’dan 3+1’e kadar farklı tip ve büyüklüklerde 850 daire bulun ikinci etapta fiyatların 199 bin liradan başlıyor. 48 aya varan vade, sıfır faiz ve bin 90 liradan başlayan taksit avantajlarının bulunduğu projede toplam 7 blokta 2 bin 550 daire ve 59 dükkan yer alıyor.


Ağaoğlu faizleri düşürdü, Ağaoğlu teslime hazır 

My Towerland, My Home Maslak ve Andromeda Gold projelerinde yüzde 35 kredi desteği veriyor. Buna göre, yüzde 1 peşin ödeme ile satılan dairelerde 60 aya yüzde 0,47, 120 aya ise yüzde 0,57 faiz oranı uygulanıyor.


Ritim İstanbul’da D Planı

Dumankaya İnşaat’ın Maltepe hayata geçirdiği Ritim İstanbul projesine kiracı garantisi, aidat garantisi, iade garantisi, ev güncelleme, kredi ödeme yardımı, ilave teknik destek, mülk yönetimi ürünlerinin yer aldığı paketler sunuluyor. Ayrıca 60 ay sıfır faiz, sıfır peşinat ve peşin ödemelerde yüzde 12 indirim gibi avantajlar da uygulanıyor. 863 rezidans, 363 ofis, 147 ticari alan bulunan Ritim İstanbul’u yaşam 2016’da başlayacak.


Yüzde 8 indirim yapıyor

AC Yapı’nın Kartal’da inşa ettiği Moment İstanbul, projesinde 120 aya kadar ise yüzde 0,86 faiz oranıyla kredi kullanılabiliyor. Ayrıca kısa bir süreliğine özel olarak peşin alımlarda yüzde 8 indirim uygulanıyor. Fiyatların 269 bin liradan başladığı projede teslimler 2017 Mart ayında gerçekleştirilecek. 44 katlı iki kule olarak yükselen projede 731 konut ve 12 ticari alan yer alıyor.

mahal sancaktepe


Peşinatı 1 yıl erteledi

Denge Yapı tarafından inşa edilen Mahal Sancaktepe projesi “Hemen Taşın, Peşinatı 1 Yıl Sonra Öde” adını taşıyan yeni bir kampanya başladı. Alıcıların yüzde 25’lik peşinat tutarını 1 yıl ertelerken, borcun kalan yüzde 75’lik kısmı için kredi kullanabildiği Mahal Sancaktepe’de 1+1 dairelerin fiyatı 140 bin liradan başlıyor. Aylık bin 400 liralık taksitlerle ev sahibi olunabilen proje 346 daireden oluşuyor.


Evora’da yüzde 12 indirim

Teknik Yapı tarafından Tuzla’da hayata geçirilen Evora İstanbul’da projenin tamamen bitmesi ve dairelerin tamamının teslim edilmesine sayılı günler kala yeni bir kampanya düzenlendi. Toplam 4 bin 979 daireden oluşan projedeki son 300 daire yüzde 12 indirim ve 50 ay sıfır faiz imkanıyla satışa çıkarıldı.


Sayfiye’de kredi desteği

Rönesans Konut’un İstanbul Kartal’da yükselen Sayfiye projesiden ev almak isteyenler, 60 ay kredi kullandıkları takdirde kredinin ilk taksitini Rönesans Konut, son taksitini ise Garanti Mortgage ödeyecek. 120 ay ödeme planı ile kredi kullanacakların ise ilk 3 taksitini Rönesans Konut öderken son 3 taksitini de Garanti Mortgage ödeyecek. 2015 yılı içerisinde yaşamın başlayacağı projede 276 konut yer alıyor.


Peşinat ve ara ödeme yok

Fer Yapı İstanbul Kartal’da inşa edilen Mai Residence’da ev sahibi olmak isteyenler peşinatsız ara ödemesiz ev sahibi olabilecek. Ödemelerin de 1 yıl sonra başlayacağı projede yüzde 25 oranındaki peşinat Mart 2016’da ödeniyor ve aylık sabit taksit ödemeleri de aynı tarihte başlıyor. İlk bloğun martta ikinci bloğun ise eylülde teslim edileceği projede fiyatlar 298 bin liradan başlıyor.


Manzara Adalar’da peşinat yüzde 1

İş GYO tarafından Kartal’da inşa edilen 975 konutluk Manzara Adalar’da lansman fırsatları sürüyor. Peşin ödemelerde yüzde 8 indirim sunulurken, yüzde 1 peşinat ile 36 ay faizsiz vade seçeneği de bulunuyor. Bin 639 liradan başlayan taksitlerle ev sahibi olunabilen projede fiyatlar 267 bin lira ile 896 bin lira arasında değişiyor.


Sözcü


Geri Dön