Konut

Konut projelerinde kampanya furyası! 62 bin TL'ye!

Konut sektöründe yaşanan hareketlilik, yeni satışa sunulan projeler rekabeti de beraberinde getirdi

Konuta yaşanan hareketlilik rekabeti de beraberinde getirince firmalar kampanya silahına sarıldı. Kampanyalar kimi kez, peşinatların sıfırlanması, taksit erteleme gibi fiyat odaklı olurken, “hediye Ev”, “Hediye Tatil” gibi kampanyalarda dikkat çekiyor Kuşkusuz bu kampanyalar konut fiyatlarının ve faiz oranlarının dip seviyelerde olduğu bu dönemde ev sahibi olmak isteyenlere ekstra bir avantaj sağlıyor. Kuşkusuz bu kampanyalar önümüzdeki dönemde hayata geçecek birbirinden ilginç kampanyalarında habercisi gibi görünüyor.

Innovia 3'te 5 kişiyi “ev”lendirene stüdyo daire

YEŞİL İnşaat 6 ay sürecek kampanyada Innovia projesinin 3. etabından daire alan ve 5 kişiyi de aynı projeden ev sahibi yapan her müşterisine stüdyo daire hediye verecek.

Yeşil İnşaat İstanbul Beylikdüzü'nde hayata geçirdiği İnnovia projesinin 3. etabında ilginç bir kampanya başlattı. “Hediye Ev” adını taşıyan kampanyada Yeşil İnşaat, Innovia 3. etaptan daire satın alanlara 1+0 daire kazanma şansı sunuyor. İnnovia 3. etapta daire sahibi olan kişinin, hediye evini alabilmesi için tanıdığı 5 kişiyi Innovia'dan kampanyanın devam edeceği 6 ay içinde ev sahibi yapması gerekiyor. 1+0 hediye ev almaya hak kazanan kişiler istedikleri takdirde aradaki fiyat farkını ödemek suretiyle 1+1, 2+1 ya da 3+1 daire sahibi de olabilecek.

62 TL'DEN BAŞLIYOR

Daire Tipi Metrekare (Brüt) Başlangıç Fiyatı (TL)
1+1 45-60 62 bin
2+1 92-107 113 bin
3+1 105 118 bin

LÜLEBURGAZ BURGAZKENT PROJESİ

EMLAK GYO'nun kampanyasına göre, Lüleburgaz'daki Burgazkent'ten yüzde 10 peşinat ve 150 ay taksitle ev sahibi olmak mümkün. Taksitlerin 510 TL'den başladığı projede fiyatlar 86 bin ile 132 bin TL arasında değişiyor.

Emlak Konut'tan dört kampanya

EMLAK Konut GYO, Dreamcity Çerkezköy, Burgazkent, Kentplus Mimarsinan ve Novus Residence projelerinde kampanya uyguluyor. Tüm projelerde 120 aya 0,71 faiz uygulanıyor. Emlak Konut'un Dreamcity Çerkezköy, Burgazkent, Kentplus Mimarsinan ve Novus Residence projelerini kapsayan kampanyasında yüzde 10'dan başlayan peşinatlarla 120 aya kadar vadeyle konut sahibi olunabilecek. Dreamcity Çerkezköy, Burgazkent, Kentplus Mimarsinan ve Novus Residence projelerinde 120 ayda yüzde 0,71 faiz uygulanıyor.

ÇERKEZKÖY DREAMCİTY PROJESİ

ÇERKEZKÖY'DEKİ Dreamcity projesinde de yüzde 10 peşinat ve 150 ay taksit kampanyası uygulandı. Taksitlerin 1.025 TL'den başlatıldığı projede fiyatlar, 171 bin TL'den başlıyor, 187 bin TL'ye kadar yükseliyor.

BÜYÜKÇEKMECE KENTPLUS PROJESİ

BÜYÜKÇEKMECE'DEKİ KentPlus Mimarsinan'da da yine yüzde 10 peşinat ve 150 ay taksit kampanyası başlatıldı. Peşin ödemede yüzde 10 indirimin uygulandığı projede fiyatlar 195 bin TL ile 255 bin TL arasında değişiyor.

ATAKÖY NOVUS PROJESİ

Ataköy'deki Novus Residence'ta ise % 20 peşinatla 120 aya kadar vade uygulanıyor. Aylık taksitlerin 2 bin 486 TL olduğu projede 60 aya kadar vade farksız ödeme yapılabiliyor.
Sabah Emlak/Bülent Yoldaş