28 / 04 / 2024

Konut sigortası yaşamı kolaylaştırıyor!

Konut sigortası yaşamı kolaylaştırıyor!

Ray Sigorta Genel Müdürü Erdoğan, konut sigortasının evde gerçekleşebilecek pek çok hasara karşı teminat verdiğini belirterek, bu ürünle beraber sunulan çilingir, halı yıkama ve klima bakımı gibi ek hizmetlerin ev halkının yaşamını kolaylaştırdığını ifade etti...



Herkes kendini güvende hissettiği ve keyifle döşediği evler için yangın, su baskını, fırtına, dolu ve hırsızlık gibi çok sayıda risk bulunuyor. Bu riskler hem kiracı hem de ev sahibinin huzurunu kaçırabiliyor. Sabah'ta yer alan habere göre; konut sigortası ile bu risklere karşı evlerini güvence altına alan vatandaşlar bu endişelerden son derece cazip fiyatlarla kurtulabiliyor. Poliçeyle beraber müşterilere ihtiyaç anında sağlanan ücretsiz çilingir hizmeti dışında elektrik hasarları, cam kırılması gibi teminatlar hem ev sahiplerinin hem de kiracıların işini kolaylaştırıyor.

Ray Sigorta Genel Müdürü Koray Erdoğan, konut sigortasının çok sayıda riske karşı güvence vermekle kalmadığını, ev sahibi ve kiracıların endişelerini de azalttığını söyledi. Erdoğan, "Konut sigortası, kapıda kaldığınızda ücretsiz çilingir hizmeti vererek, evinizin camı kırıldığında ya da elektrik/su tesisatında sorun çıktığında ise destek sunarak devreye giriyor ve oluşabilecek masrafları karşılıyor" diye konuştu.

Erdoğan, müşterilerin ihtiyaçlarına göre hazırlanan konut sigortası ürünlerinin sigortalının hayatına en çok dokunan ürünlerden biri olduğunu belirterek sözlerine şöyle devam etti; "Müşterilerin ev içerisindeki yaşantılarını olabilecek en konforlu seviyeye getirmek için tasarladığımız Evim Saray'ın sunduğu klima-kombi bakımı ve halı yıkama gibi avantajlarla evlerde konfor sağlayarak sigortalılarımızın da hayatlarına değer katıyoruz" 

KLİMADAN KOMBİYE ÜCRETSİZ BAKIM

Erdoğan, Türkiye'de son rakamlara göre 16 milyondan fazla konut olduğunu söyledi. Erdoğan, "Zorunlu deprem sigortasında sigortalılık oranının yüzde 50'leri geçmesine karşın konut sigortası ürününe talep yüzde 20 seviyesinin altında seyrediyor. Bu da, konut sigortasının sağladığı çok sayıdaki avantajların henüz halkımız tarafından yeterince anlaşılamamış olduğunu ortaya koyuyor. Konut sigortası sadece müşterilerin eşyalarına gelebilecek hasarları ve hırsızlık olaylarını karşılamakla kalmıyor, ek teminatlar ve ek hizmetler ile de zenginleştirilebilen ve müşterilerin ihtiyaçları doğrultusunda geliştirilebilen bir ürün. Biz de Ray Sigorta olarak sektörde fark yaratacak hizmetleri müşterilerimize sunmak için çalışıyoruz" ifadelerini kullandu.


Geri Dön