Konut

Konutta Babalar Günü kampanyaları 2015!

Her sene Haziran'ın 3. Pazar günü kutlanan Babalar Günü'ne sayılı günler kala, inşaat firmaları konut projelerinde babalara özel kampanyalar hazırladı. İşte Konutta Babalar Günü kampanyaları 2015...


Babalar Günü'ne sayılı günler kala, inşaat firmaları da babaları unutmadı. Babalar gününe özel kampanyalar düzenleyen firmalar indirimden ödeme kolaylığına kadar bir çok seçenek sundu.



Resim İstanbul Orman'da yüzde 1 peşinat imkanı


Toplam 81 bin 433 metrekare alan üzerine yükselen Resim İstanbul  Sancaktepe'de Samandıra - Kartal bağlantı yolu üzerinde yer alıyor. Proje toplam 1.310 adet daireden meydana geliyor.



www.resimistanbul.com



EVvel İstanbul'da Babalar Günü'ne özel yüzde 12 indirim 


Başakşehir’de, Emlak Konut GYO ile İntaya, EYG, İntes hasılat paylaşımı ortaklığıyla hayata geçirilen EVvel İstanbul, çocukların ilk kahramanı olan babalara özel bir kampanya sunuyor



www.evvelistanbul.com




Özak Hayattepe'de 20 bin lira indirim


‘Babalar ailesi için en iyisini ister’ fikri ile yola çıkan Özak GYO, Hayat Tepe projesi ile babalara ve onların en sevdiklerine 20 bin liralık bir indirim sunuyor. 24’er katlı 3 blokta büyüklükleri 40 ile 230 metrekare arasında değişen 546 dairenin bulunduğu proje İstanbul Otogarı’nın yanında yer alıyor.



www.hayattepe.com




Rings İstanbul'da 20 bin liraya varan indirim


Selin Yapı imzası ile İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de yükselen Rings İstanbul Babalar Günü kampanyası kapsamında projede bulunan sınırlı sayıdaki geniş bahçeli ve orman manzaralı teraslı evlerden ya da Rings AVM üzerinde bulunan rezidans dairelerden birine 20 – 22 Haziran tarihleri arasında 20 bin TL’ye varan indirim imkanıyla sahip olmak mümkün.



www.ringsistanbul.com



Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com