16 / 05 / 2024

Konya Kulu'daki metruk bağ evi yıkıldı!

Konya Kulu'daki metruk bağ evi yıkıldı!

Konya'nın Kulu ilçesinde kullanılmayan metruk halde bulunan bir bağ evi şikayet üzerine belediye ekipleri tarafından yıkıldı.



Konya Kulu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri vatandaşların yaptığı şikayetler üzerine çalışmalara başladı. Ekipleri ilçe merkezi  Konya-Ankara karayolu üzerindeki Kulu Meslek Yüksekokulu yakınlarında bulunan Hanifi Ayhan’a ait kullanılmayan metruk bağ evi iş makinaları yardımıyla yıkıldı.

Vatandaşların ve öğrencilerin şikayeti üzerine çalışmalara başlayan Zabıta Müdürü Ergün Ayhan, ’’ Kimliği belirsiz kişi ve kişilerin vatandaşın bağ evine zarar vererek alkol alındığı ve fuhuş iddiaları ile şikayetler bize ulaştı. Sahibi İzmir’de ikamet eden Hanifi Ayhan ile irtibata geçip durumu anlattık ve kendisinden yıkım için izin aldık. Kullanılmayan bir bağ evini kötü amaçlara kullanmak isteyen kişilerin önüne geçmiş olduk. Yüksekokul öğrencilerimiz ve tarla sahibi vatandaşlarımızın mağduriyetini gidermiş olduk.’’ şeklinde konuştu.

Kulu Belediyesi ekiplerince belirlenen ve gelen şikayetler doğrultusunda metruk binaların yıkımına devam edeceği ortaya çıktı. 


Geri Dön