28 / 04 / 2024

Konya'da 8 derslikli okul inşa edildi!

Konya'da 8 derslikli okul inşa edildi!

Konya Büyükşehir Belediyesi hayırsever Osman Yaren yardımıyla Bozkır'da 8 derslikli okul inşa etti. Yapımı tamamlanan okul kısa zaman içerisinde eğitim hayatına kazandırılacak.



Konya Büyükşehir Belediyesi hayırsever iş insanı Osman Yaren'in katkılarıyla Bozkır'da 8 derslikli okul inşa etti. Yeni Şafak'ta yer alan habere göre; okul için açıklama yapan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Altay, okulun eğitim camiasını hayırlı olması temennisinde bulundu. Öğrencilerin yanında olduklarını dile getiren Altay, kente eğitim binaları kazandırmaya devam edeceklerini belirtti.

Konya da 8 derslikli okul inşa edildi!

3.5 milyon liraya mal oldu

Geçtiğimiz Ekim ayında temeli atılan 8 derslikli okulun inşaatının tamamlandığını söyleyen  Başkan Altay, “Yaklaşık 3,5 milyon liraya mal olan okul binasının iki milyon liralık bedeli hayırseverimiz tarafından karşılandı. Geriye kalan kısmını da Büyükşehir olarak biz üstlendik. Böylece birlikte hayırlı bir işe vesile olduk. İlçelerde yaşayan gençlerimizi daha güzel yarınlara hazırlamak için gayret gösteriyoruz. İnşallah bu nitelikli binalarda Türkiye’nin yarınlarını inşa edecek nesiller yetişecek. Şehrimize ve ilçemize hayırlı olsun.” şeklinde konuştu. 

Murat Kurum'dan Konya yatırımları açıklaması!


Geri Dön