06 / 05 / 2024

Konya'da hastanenin arkasındaki araziye 31 adet dükkan yapılacak!

Konya'da hastanenin arkasındaki araziye 31 adet dükkan yapılacak!

Konya'nın Akşehir İlçesi 'nde yapımı kısa süre sonra tamamlanacak olan 200 yataklı bölge hastanesinin arkasında yer alan belediye arazisi üzerinde eczaneler için 31 adet dükkan yaptırılacak.




Konya'nın Seyran Mahallesi'nde yeni yapılan bölge hastanesinin yanındaki 8 bin 750 metrekare alan üzerinde Akşehir belediyesi tarafından yaptırılacak olan 31 adet işyerinin inşaat işi için belediye tarafından ihale açıldı,.27 Ağustos 2013 Salı günü saat 10.00'da Akşehir Belediyesi'nde gerçekleştirilecek ihalenin ardından sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren üç gün içinde yer teslimi yapılarak işe başlanacak. Yer tesliminden itibaren 85 takvim günü içinde eczane dükkanları yapılarak teslim edilecek. 

Eczacı, çiçekçi ve market gibi hastane etrafında olması gereken birçok işyeri konusunda çalışmaların yapılmaya başlandığı bölge hastanesi civarında işyeri açmak isteyenler yeni arayışlara girdi. 

Öte yandan bölgede belediyenin arsası haricinde diğer tüm arsaların imara açık arazi olmamaları nedeniyle öncelikle belediyenin yaptıracağı dükkanların doldurulacağı ve daha sonra civardaki diğer arazilere imar izni verilebileceği tahmin ediliyor


Anadolu'da bugün


Geri Dön