27 / 07 / 2024

konya yeni hastane

konya yeni hastane

Konya'nın Akşehir İlçesi 'nde yapımı kısa süre sonra tamamlanacak olan 200 yataklı bölge hastanesinin arkasında yer alan belediye arazisi üzerinde eczaneler için 31 adet dükkan yaptırılacak.

1939 yılında Mecidiyeköy'e yapılacak hastane, villa sahiplerini telaşlandırmış! Villalar elden gidiyor...

1939 yılında Mecidiyeköy'e yapılması planlanan yeni hastane binası villa sahiplerini telaşlandırdı. Hastane binasının büyük olmasından dolayı, civardaki villaların istimlak edilmesine karar verilmiş

Bursa’ya 1000 yataklı yeni hastane geliyor! Bakın nereye yapılacak!

Olay Gazetesi Yazarı Ahmet Emin Yılmaz bugün kaleme aldığı yazısında AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan’ın Bursa’ya verdiği önemli bir müjdeyi köşesine taşıdı. Yazar Yılmaz Bursa'ya 1.000 yataklı yeni bir hastane yapılacağını belirtti.

Medicana Grubu'ndan İstanbul'a 2 yeni hastane geliyor!

Medicana Sağlık Grubu, bu sene 2 büyük hastane yatırımı gerçekleştirecek. Hastanelerin biri Zincirlikuyu'da biri Ataköy'de olacakken, toplam yatırım bedeli 200 milyon dolar olarak belirlendi.

Konya Yeni Sanayi Sitesi 2023 yılına kadar tamamlanacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın desteğiyle TOKİ tarafından Konya'da inşa edilen Yeni Sanayi Sitesi’nin inşaatı aralıksız devam ediyor. Dev sanayi sitesinin 2023'e kadar hazır olması hedefleniyor.

TOKİ, harp okullarına 3 yeni cami yapacak!

TOKİ, Milli Savunma Üniversitesi bünyesinde yer alan Kara, Hava ve Deniz harp okullarına 3 yeni hastane yapımına başlayacak.

Konya Toybelen'de 1526 dükkan inşa ediliyor!

Konya Yeni Sanayi Sitesi'nde sanayi dönüşümü başladı. Çalışmalara yönelik açıklama yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, bölgede 1526 dükkan inşa edildiğini dile getirdi.

Antalya Serik'e yeni hastane müjdesi! 

Serik Belediyesi, ilçeye inşa edilecek yeni hastane için çalışmalara başladı. İlçe belediyesi inşa edilecek hastane için olağanüstü toplandı. 

Konya'da büyük dönüşüm başladı! 

Konya'da bulunan Eski Sanayi ve Karatay Sanayi’nin, Konya Yeni Sanayi Sitesi’ne taşınma süreci başladı. Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Eren Aka, Konya'daki bu dönüşümü kaleme aldı.

Medicana Grubu 95 milyon dolara Ataşehir’de yeni hastane açacak!

Medicana Grubu İzmir’in ardından 95 milyon dolarlık yatırımla Ataşehir’de yeni bir hastane açmak için çalışmalarını tamamlıyor. Medicana Grup Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Hüseyin Bozkurt, “Bu yatırımların ardından hedefimiz yurtdışında hastane açmak'' dedi.

Konya Yeni Sanayi Sitesi'nin temeli atıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Konya Yeni Sanayi Sitesi'nin temel atma törenine katıldı. Bakan Kurum, temel atma töreninde önemli açıklamalar yaptı.

TOKİ Konya Karatay 637 dükkan ihalesi yarın!

Konya İli, Karatay İlçesi, Fevzi Çakmak Mahallesi, Konya Yeni Motorlu Küçük Sanayi Sitesi 3.Etap 33 Adet Sanayi Yapısı (616 Sanayi Dükkanı), 2 Adet Ticari Yapı (21 Adet Ticari Dükkan),1 Adet Giriş Takı İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Konya Karatay 589 dükkan ihalesi bugün!

Konya İli, Karatay İlçesi, Fevzi Çakmak Mahallesi, Konya Yeni Motorlu Küçük Sanayi Sitesi 4.Etap 26 Adet Sanayi Yapısı (568 Sanayi Dükkanı), 2 Adet Ticari Yapı (21 Adet Ticari Dükkan), İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Konya'ya 637 dükkan! İhalesi bugün!

Konya İli, Karatay İlçesi, Fevzi Çakmak Mahallesi, Konya Yeni Motorlu Küçük Sanayi Sitesi 3.Etap 33 Adet Sanayi Yapısı (616 Sanayi Dükkanı), 2 Adet Ticari Yapı (21 Adet Ticari Dükkan),1 Adet Giriş Takı İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

konya yeni hastane Haberi

konya yeni hastane


Konya'nın Seyran Mahallesi'nde yeni yapılan bölge hastanesinin yanındaki 8 bin 750 metrekare alan üzerinde Akşehir belediyesi tarafından yaptırılacak olan 31 adet işyerinin inşaat işi için belediye tarafından ihale açıldı,.27 Ağustos 2013 Salı günü saat 10.00'da Akşehir Belediyesi'nde gerçekleştirilecek ihalenin ardından sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren üç gün içinde yer teslimi yapılarak işe başlanacak. Yer tesliminden itibaren 85 takvim günü içinde eczane dükkanları yapılarak teslim edilecek. 

Eczacı, çiçekçi ve market gibi hastane etrafında olması gereken birçok işyeri konusunda çalışmaların yapılmaya başlandığı bölge hastanesi civarında işyeri açmak isteyenler yeni arayışlara girdi. 

Öte yandan bölgede belediyenin arsası haricinde diğer tüm arsaların imara açık arazi olmamaları nedeniyle öncelikle belediyenin yaptıracağı dükkanların doldurulacağı ve daha sonra civardaki diğer arazilere imar izni verilebileceği tahmin ediliyor


Anadolu'da...