İhale

Konya'nın o ilçesindeki 22 adet arsa satışa çıktı!

Konya Akşehir Belediye Başkanlığı, 22 adet arsayı satışa çıkaracağını duyurdu. Satış ihalesi 14 Aralık'ta yapılacak. İşte ihaleye ilişkin tüm detaylar...

Konya Akşehir Belediye Başkanlığına ait taşınmazlar ihale ile satışa çıkarılacak. Akşehir ilçesinde belediye 22 arsayı açık artırma ile satacağını duyurdu.

Söz konusu taşınmazların satışı, açık artırma usulüyle Akşehir Kültür Merkezinde 14 Aralık 2023 Perşembe günü yapılacak. Taşınmazların arsa büyüklüğü 441,98 metrekare ile 988,00 metrekare arasında değişiyor. Arsaların muhammen bedelleri ise 398 bin TL ile 890 bin TL arasında olduğu belirtildi.

Yenimeram'da yer alan detaylara göre, Katılımcıların 14.12.2023 Perşembe günü saat 12:30’a kadar geçici teminatlarını yatırmaları; Nüfus Cüzdan Fotokopileri, Tüzel Kişilerde imza sirküleri, yerleşim yeri adres beyanları, Akşehir Belediyesine borcunun olmadığına dair yazı ve geçici teminat makbuzlarını, Emlak ve İstimlak Müdürlüğüne teslim etmeleri gerekiyor. Evrakları zamanında teslim etmeyenler ihaleye alınmayacak.

SATIŞA SUNULACAK ARSALAR:

O ildeki 8 adet arazi 55 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor!

Milli Emlak'tan büyük fırsat: Bolu'da yüzde 20 indirimle 14 arazi satacak!