28 / 04 / 2024

Kordon İstanbul projesinde 60 ay 0 faiz fırsatı!

Kordon İstanbul projesinde 60 ay 0 faiz fırsatı!

1+0'dan 4+1'e kadar tüm daire tiplerinin yer aldığı Kordon İstanbul projesinde 60 ay vade farksız taksit fırsatı sunuluyor. Projede yüzde 5 peşinatla ödeme yapılabiliyor...



Ege Yapı, Kordon İstanbul'dan çok cazip iki yeni fırsat doğrultusunda ev sahibi yapıyor. Levent ve Maslak’a komşu, TEM’e 2 dakika, havaray ve metroya yürüme mesafesinde yer alan Kordon İstanbul projesinde 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri yer alıyor.


Yüzde 5 peşinatla

Kordon İstanbul projesinde yeni başlayan kampanya kapsamında yüzde 5 peşinat ödendiğinde, taksit ödemeleri 2019'da başlıyor ya da 60 ay boyunca 0 faiz sistemi ile ödeme yapılıyor.


10 blok olarak yükselen Kordon İstanbul projesde 559 adet daire ile 55 mağaza bulunuyor. Projedeki dairelerin büyüklükleri 41 metrekareden başlıyor ve 226 metrekareye kadar çıkıyor. Porojede teslimler 2019 yılının sonunca yapılacak. 

 

"İstanbul’un Kordon’unda yepyeni bir yaşam tasarlıyoruz."

 

Kordon İstanbul projesinde 60 ay 0 faiz fırsatı!

 

Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı H. İnanç Kabadayı, hayata geçirdikleri Kordon İstanbul projesiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Kabadayı, "Kağıthane,  İstanbul’un yıldızı parlayan ve her geçen gün değeri artan bir lokasyonu olarak ön plana çıkıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından açıklanan Sadabad Deresi Renovasyon Projesi’nin tamamlanmasıyla Eyüp ve Sarıyer’deki ormanlar, yeşil bir koridor eşliğinde Haliç ile bulaşacak ve yemyeşil bir ekolojik alana dönüşecek. Kesintisiz yürüyüş ve bisiklet yollarının yanı sıra pek çok spor alanıyla,  suyun kıyısında 9 kilometrelik kesintisiz bir yeşil koridora sahip olacak. Dünyanın ilk 3 katlı köprüsünün çıkış noktası da olacak olan bu bölge dekovil hattı, metro ve havaray hatlarının yanı sıra E5 ile E6 gibi ana arterlere kolay ulaşım imkânlarıyla aktif yaşamın merkezi haline gelecek. Ege Yapı olarak bölgeye farklı konseptlerdeki bahçeleri, peyzajında bulunan yapay gölet manzaralı kabanaları, açık hava yaz sineması gibi hayata renk katacak aktivite alanlarıyla yaşam kalitesini arttıracak benzersiz bir proje kazandırıyoruz. Bugüne kadar hayata geçirdiğimiz tüm projeler, geleceğe miras bırakacağımız projelerin teminatıdır. İnanıyoruz ki Kordon İstanbul da , İstanbul’un simge konsept projeleri arasındaki yerini alacak" şeklinde konuştu. 

 


Tel: 0850 222 53 43    
Web: www.kordonistanbul.com 

 


Geri Dön