27 / 04 / 2024

Route İstanbul'da 60 ay 0 faiz fırsatı!

Route İstanbul'da 60 ay 0 faiz fırsatı!

Özyazıcı İnşaat - Regnum iş birliği ile Ataköy'ün en avantajlı noktasında hayata geçirilen ‘Route İstanbul’ projesinde 60 ay 0 faiz imkanı başlıyor.




İstanbul’un en işlek ulaşım hattı E-5 Otoyolu’nun hemen bitişiğinde ve Ataköy'ün en merkezi arazisi üzerinde hayata geçirilen Route İstanbul, lüks detaylara sahip rezidansların yanı sıra prestijli ticari üniteleriyle de bölgenin önemli adreslerinden biri olacak.

Özyazıcı İnşaat - Regnum iş birliği ile İstanbul’un en değerli noktalarından Ataköy’de hayata geçirilen Route İstanbul, konut alıcılarının tüm ihtiyaçlarına cevap verebilecek merkezi konumuyla yüksek yatırım potansiyeli taşıyor.

Kara, deniz ve hava ulaşımının çevrelendiği bir bölgede yükselen proje; etrafındaki eğitim kurumları ve iş merkezlerine yakın oluşuyla geniş bir kitleye hitap ediyor.  

Modern mimarisi ile bölgede prestijli yaşam ve iş projesi olarak konumlanan Route İstanbul projesinde  yatırımcılara bankasız, 60 ay 0 faiz avantajı sunuluyor.

DAİRELERİN METREKARESİ 8.250 TL’DEN BAŞLIYOR

Konforlu yaşam için planlanan 302 rezidans daire ile 20 ticari ünitenin yer aldığı projede avantajlı fiyatlarla daire sahibi olunabiliyor. 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon seçeneklerine sahip rezidans dairelerin bulunduğu projede, dairelerin metrekaresi 8 bin 250 TL’den başlarken, lüks detaylarla donatılan rezidans dairelerin büyüklüğü 75 ile 272 metrekare arasında farklılık gösteriyor.

TÜM ULAŞIM AKSLARININ MERKEZİNDE


Avrupa Yakası’nın cazibe merkezi Ataköy’de yükselen proje, merkezi lokasyonuyla avantajlı bir konumda bulunuyor.  E-5 Otoyolu ve yan yol üzerinden direkt ulaşım bağlantısı bulunan Route İstanbul projesi tramvay, metrobüs ve diğer toplu taşıma araçlarına yürüme mesafesinde bulunuyor. 

İstanbul’un dört bir yanına rahat ulaşım imkânı da sunan Route İstanbul; Atatürk Havalimanı, Dünya Ticaret Merkezi, CNR Expo ve İstanbul Fuar merkezi gibi iş dünyasının önemli merkezlerine yakınlığıyla da dikkat çekiyor.

İnşaatın yüzde 85’inin tamamlandığı Route İstanbul projesinde teslimlerin Eylül 2018 tarihinde gerçekleştirilmesi planlanıyor.


Telefon: 0 212 481 25 23

Web: http://www.routeistanbul.com.tr/
 


Geri Dön