10 / 05 / 2024

Route İstanbul 0 faiz kampanyası

Route İstanbul 0 faiz kampanyası

Özyazıcı İnşaat - Regnum iş birliği ile Ataköy'ün en avantajlı noktasında hayata geçirilen ‘Route İstanbul’ projesinde 60 ay 0 faiz imkanı başlıyor.

Route İstanbul'da 60 ay 0 faiz fırsatı!

Özyazıcı İnşaat - Regnum iş birliği ile Ataköy'ün en avantajlı noktasında hayata geçirilen ‘Route İstanbul’ projesinde 60 ay 0 faiz imkanı başlıyor.

Skyland İstanbul’da 0 peşinat, 0 faiz fırsatı!

Merkezi konumu, teknolojik altyapısı ve mimari detayları ile dikkat çeken Skyland İstanbul’da ofis teslimleri başladı. Projede ofislerde “0 peşinat, 0 faiz, 8.500 TL taksit seçeneğiyle” benzersiz ödeme imkanı sunuluyor...

Kordon İstanbul projesinde 60 ay 0 faiz fırsatı!

1+0'dan 4+1'e kadar tüm daire tiplerinin yer aldığı Kordon İstanbul projesinde 60 ay vade farksız taksit fırsatı sunuluyor. Projede yüzde 5 peşinatla ödeme yapılabiliyor...

Konut harcamalarında yüzde 0,75'lik artış!

İstanbul'da eylülde fiyatlar bir önceki aya kıyasla perakendede yüzde 0,93, toptanda ise 2,15 artış gösterdi. Buna göre konut harcamalarında yüzde 0,75'lik artış gözlemlendi.

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul Evleri 60 ay 0 faizle!

Piyalepaşa İstanbul Evleri projesinde daireler 1+0'dan 4+1'e kadar tasarlanıyor. Piyalepaşa Gayrimenkul imzası taşıyan projede uygulanan ödeme kampanyası kapsamında cazip seçenekler sunuluyor...

Yeni konutların fiyatı Temmuz'da 0.29 arttı!

Yeni Konut Fiyat Endeksi temmuzda yüzde 0,29 arttı. İstanbul Avrupa'daki projelerde fiyat artışı Asya tarafına göre daha fazla oldu.

Avangart İstanbul'da 0,53 faizle 120 ay taksit fırsatı!

Avangart İstanbul'da 0,53 faizle 120 ay taksit fırsatı sunuluyor. Avangart İstanbul projesinde güncel fiyatlar 480 bin TL'den başlıyor...

İstanbul Prestij Park'ta 10 yıla kadar 0,69 faizle!

İki etap şeklinde tasarlanan İstanbul Prestij Park projesinde 10 yıla kadar 0,69 faiz fırsatı sunuluyor. Proje Bak Yapı tarafından hayata geçirildi..

Skyland İstanbul Sky Rezidanslar'da 0 peşinatla!

Skyland İstanbul’daki Sky Rezidanslar için “0 peşinat 3.300 TL taksitle” ya da “50 ay şirket bünyesinde ödeme” avantajıyla konut sahibi olmak isteyenlere ve yatırımcılara kaçırılmayacak fırsat sunuyor.

İnşaat malzemelerinin fiyatı yüzde 0,11 arttı!

İstanbul'da Mart'ta bir önceki aya göre perakende fiyatlarda yüzde 0,70, toptan fiyatlarda ise yüzde 0,81 artış oldu. Toptan fiyatlar ise aylık bazda; inşaat malzemelerinde yüzde 0,11 artış gösterdi.

Ataköy Route İstanbul ne zaman tamamlanacak?

Özyazıcı İnşaat imzasıyla dizayn edilen Ataköy Route İstanbul projesi 300 daire ve 20 ticari birim meydana geliyor. Peki Ataköy Route İstanbul ne zaman tamamlanacak?

Route İstanbul Yenibosna fiyatlar!

Toplam 300 konut ve 20 ticari üniteden meydana gelen Route İstanbul Yenibosna fiyatlar 570 bin TL'den başlıyor. Ataköy Route İstanbul'da teslimlerin 24 ay sonra yapılması planlanıyor.

Route İstanbul Yenibosna teslim tarihi!

Toplam 300 konut ve 20 ticari üniteden meydana gelen Route İstanbul projesinde daireler 570 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. İşte Route İstanbul Yenibosna teslim tarihi..

Route İstanbul 0 faiz kampanyası Haberi

Route İstanbul 0 faiz kampanyası


İstanbul’un en işlek ulaşım hattı E-5 Otoyolu’nun hemen bitişiğinde ve Ataköy'ün en merkezi arazisi üzerinde hayata geçirilen Route İstanbul, lüks detaylara sahip rezidansların yanı sıra prestijli ticari üniteleriyle de bölgenin önemli adreslerinden biri olacak.

Özyazıcı İnşaat - Regnum iş birliği ile İstanbul’un en değerli noktalarından Ataköy’de hayata geçirilen Route İstanbul, konut alıcılarının tüm ihtiyaçlarına cevap verebilecek merkezi konumuyla yüksek yatırım potansiyeli taşıyor.

Kara, deniz ve hava ulaşımının çevrelendiği bir bölgede yükselen proje; etrafındaki eğitim kurumları ve iş merkezlerine yakın oluşuyla geniş bir kitleye hitap ediyor.  

Modern mimarisi ile bölgede prestijli yaşam ve iş projesi olarak konumlanan Route İstanbul projesinde  yatırımcılara bankasız, 60 ay 0 faiz avantajı sunuluyor.

DAİRELERİN METREKARESİ 8.250 TL’DEN BAŞLIYOR

Konforlu yaşam için planlanan 302 rezidans daire ile 20 ticari...