01 / 05 / 2024

Körfez Müftülüğü yeni hizmet binası çalışmaları sürüyor!

Körfez Müftülüğü yeni hizmet binası çalışmaları sürüyor!

Körfez Belediyesi tarafından projelendirilip yapımına başlanan Körfez Müftülüğü yeni hizmet binasında çalışmalar hızlı bir şekilde devam ediyor. Projede kaba inşaat tamamlandı.



Körfez’de hizmet veren kamu binalarını yenileyen ve çevre düzenleme çalışmalarına da katkı sağlayan Körfez Belediyesi, Körfez İlçe Müftülüğü yeni hizmet binasında vatandaşlara daha kaliteli hizmet verilmesi için çalışmalarına hızla devam ediyor. Körfez İlçe Müftülüğü Hizmet binasının kaba inşaatı tamamlandı.


SELÇUKLU VE OSMANLI MİMARİSİ

İçerisinde Kur’an kursu, mescit, 300 kişilik konferans salonu ve hizmet birimlerinin bulunduğu İlçe Müftülüğü hizmet binası, Selçuklu ve Osmanlı modern Türk mimarisi sentezinden esinlenerek projelendirildi. Bin 800 metre kare alana yapılan yeni hizmet binası zemin kat, iki kat ve çatı katı arası olmak 4 kat şeklinde yapılacak.


KÖRFEZ’E HAYIRLI OLSUN

Kocaeli’nin en güzel ve en görkemli müftülük binasının Körfez’e kazandırılacağından büyük mutluluk duyduklarını kaydeden Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “Körfez Belediyesi olarak kamu kurumları ile pek çok alanda işbirliği gerçekleştiriyoruz. Bu kapsamda en üst düzeyde yürüttüğümüz diyaloglarımız ile belediye olarak kamu yatırımlarında bir katkımız olması konusunda üzerimize düşeni yapacağımızı her fırsatta dile getiriyoruz. Körfezimize hayırlı uğurlu olsun.”


Manşet Kocaeli 


Geri Dön