28 / 04 / 2024

Koru Florya ödeme koşulları!

Koru Florya ödeme koşulları!

Firma: Aydınlı, ARKE, Metal Yapı Konut ve Vizyonlife

Proje: Koru Florya

Koru Florya ödeme koşulları haberimizin içerisinde yer alıyor. Koru Florya Evleri projesinde fiyatlar 1 milyon 175 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Koru Florya Evleri bu yıl Haziran'da teslim ediliyor...




İstanbul'un Avrupa yakasında Florya Şenlikköy'de yükselen  Koru Florya  projesi Aydınlı Grup, Vizyonlife, ARKE ve Metal Yapı Konut ortaklığıyla yükseliyor.


Koru Florya ödeme koşulları öncesinde projeden bahsedelim. Koru Florya Evleri projesi 7 blok olarak inşa ediliyor. Koru Florya Evleri projesi 298 daire ve 301 mağaza bulunuyor.


Koru Florya Evleri projesinin satış ofisi ile 444 8 252 telefon numarasını arayarak iletişime geçebilirsiniz. Koru Florya Evleri projesinde yüzde 1 KDV geçerli.


Koru Florya ödeme koşulları kapsamında firma bünyesinde vade farkı olmadan ya da banka kredili ödemeler yapılıyor. Koru Florya Evleri projesinde fiyatlar 1 milyon 175 bin liradan başlıyor.


Koru Florya Evleri projesi içerisinde teslimler bu yıl Haziran ayında yapılıyor. Koru Florya Evleri projesinde yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna, buhar odası, spor alanları gibi sosyal donatılar yer alıyor.



Koru Florya nerede?

Koru Florya adres : Ekşi Nar Sok. 275 Ada 28 Parsel Şenlikköy Florya / İstanbul



Koru Florya iletişim bilgileri

Telefon: 444 8 252

Web adresi: www.koruflorya.com


projeye sor



Geri Dön