28 / 04 / 2024

Korupark AVM'den Alfa Romeo Mito kazanma şansı!

Korupark AVM'den Alfa Romeo Mito kazanma şansı!

Korupark, yeni başlattığı kampanya ile 3 şanslı ziyaretçisine 3 Alfa Romeo Mito kazanma şansı veriyor



Türkiye'nin en büyük alışveriş merkezlerinden biri olan Korupark, yeni başlattığı kampanya ile 3 şanslı ziyaretçisine 3 Alfa Romeo Mito kazanma şansı veriyor.

Korupark'ın 8 Mayıs-8 Eylül tarihleri arasında düzenleyeceği kampanyada tatil ve yaz alışverişlerini Korupark'ta yapan ve her 75 TL'lik alışveriş fişiyle kampanyaya katılacak olan Korupark ziyaretçileri 3 Alfa Romeo Mito marka otomobilin çekiliş kampanyasına katılmaya hak kazanacaklar. Üstelik kampanya kapsamında Axess kredi kartları ile alışveriş yapan müşteriler kredi kartı sliplerini kampanya masalarında ibraz ederek iki katı çekiliş hakkı elde edebilecekler. 23 Eylül tarihinde yapılacak olan çekiliş sonucunda şanslı 3 Korupark müşterisi kırmızı, siyah ve beyaz renklerde muhteşem 3 Alfa Romeo Mito otomobilden birini kazanma şansı yakalayacak.

Kampanyanın ilk gününde alışverişini yapan binlerce Korupark ziyaretçisi kampanya kayıt masaları önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Alfa Romeo Mito marka otomobili yakından görme şansı da bulan ziyaretçiler kampanyaya ilk gününden itibaren büyük ilgi gösterdiler.


Geri Dön