22 / 07 / 2024

Korusu, İzmir'de yeni bayilikler açacak!

Korusu, İzmir'de yeni bayilikler açacak!

Uygun lokasyonlarda bayi sayısını artırmak için görüşmelere devam ettiklerini dile getirenKorusu Ege Bölge Müdürü Ahmet Faruk Kendir, "Halka kaliteli ve temiz suyu ulaştıracak, uzun süreli işbirliği yapacağımız bayilikler arıyoruz" dedi.





0.4 sertlik derecesi ile yumuşak bir içim sunan Korusu, bölgede bayilik ağını tamamlamak için faaliyetlerini sürdürüyor. Uygun lokasyonlarda bayi sayısını artırmak için görüşmelere devam ettiklerini dile getiren Korusu Ege Bölge Müdürü Ahmet Faruk Kendir, "Halka kaliteli ve temiz suyu ulaştıracak, uzun süreli işbirliği yapacağımız bayilikler arıyoruz" dedi. Bursa Uludağ'dan gelen Korusu'nun Egelilerin beğenisini kazandığını ve aranan bir su markası haline geldiklerini de dile getiren Kendir, "Korusu olarak halkın sağlığına çok önem veriyoruz. Korusu Damacana suları yüzde 100 doğal kaynak suyu olup hiçbir katkı maddesi içermez. Damacana temizliğinde de otomatik makinalarda 26 kez yıkanarak gerekli hijyeni sağlıyoruz" dedi. 


Temizliğe önem

Bursa Uludağ'da bulunan üretim tesislerini görmek ve gezmek isteyen abonelere hizmet etmekten mutluluk duyacaklarını da söyleyen Kendir, "Temiz ve sağlıklı suyun insan sağlığı için oldukça önemli olduğunu biliyoruz ve bu bilinçle hareket ediyoruz. Korusu Doğal kaynak suyunun doldurulduğu polikarbon damacana şişeler dolum öncesi mutlaka kontrol edilir. Ön yıkamadan geçirildikten sonra gıdaya uygun yıkama maddeleri ile 70 derece sıcaklıkta yıkanır. Emniyet bandı sayesinde damacananızı ilk açan siz olursunuz" diye konuştu.


Yeni Asır


Geri Dön