Yeni Projeler

Kösen Vills Botanik'te son 9 villa! Teslimler 2 ay sonra!

Ankara Gölbaşı'nda inşa edilen ve son 9 villanın satışının devam ettiği Kösen Vills Botanik projesindeki villaların teslimlerinin iki ay sonra gerçekleştirilmesi planlanıyor. 

Kösen Vills Botanik projesi, Ankara Gölbaşı'nda yükseliyor. Toplamda 53 villanın yer aldığı Kösen Vills Botanik projesinde son 9 villanın satışı devam ediyor. 

Kösen Grup tarafından hayata geçirilen Kösen Vills Botanik projesi 78 bin 750 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. 

Peki Ankara Kösen Vills Botanik projesinde yer alan villaların fiyatları ne kadar? Kösen Vills Botanik projesi için vade imkanı sağlanıyor mu? Kösen Vills Botanik projesinde hangi sosyal alanlar bulunuyor? 

Kösen Vills Botanik projesinde yer alan 5 oda 1 salon villaların fiyatları 33 milyon 650 bin TL'den başlıyor. Ödemelerin peşin olarak yapıldığı Kösen Vills Botanik projesinin teslimlerinin iki ay sonra yapılması planlanıyor. 


63 bin 600 metrekarelik yeşil alanıyla dikkat çeken Kösen Vills Botanik projesinde; Spor, sağlık ve çocuk oyun alanları, 10 bin metrekarelik botanik park, her villaya ait bin metrekare bahçe, hobi bahçeleri, mini golf sahası, sauna, fin hamamı, tenis kortu, çocuk parkı, açık ve kapalı yüzme havuzu kafe, market, fitness salonu, bisiklet yolu, yürüyüş ve koşu yolu, güvenlik bulunuyor. 

Ankara Kösen Vills Botanik projesi Gölbaşı merkeze 5 dakika, şehir merkezine ise 10 dakika uzaklıkta bulunuyor. 


Web: https://kosenvills.com/
Telefon: 0536 933 69 94
 

Eska Premium’da 1 milyon 950 bin TL’den başlayan fiyatlarla ev sahibi olabilirsiniz

Ankara Teka Modern 60 ay vade fırsatıyla satışta! 

Quantum Loft'ta 3 milyon 350 bin TL'ye! Hemen teslim!