09 / 05 / 2024

Koşuyolu Koru Evleri'nde yüzde 15 indirim ve esnek ödeme seçenekleri!

Koşuyolu Koru Evleri'nde yüzde 15 indirim ve esnek ödeme seçenekleri!

İstanbul Anadolu Yakası Altunizade'de hayata geçirilen Koşuyolu Koru Evleri'nde satış süreci devam ediyor. Söz konusu projede alıcılara yüzde 15 indirimin yanı sıra esnek ödeme seçenekleri de sunuluyor. İşte Koşu Yolu Koru Evleri ile ilgili detaylar...



Peki satışların devam ettiği Altunizade Koşuyolu Koru Evleri'nde hangi konut tipleri yer alıyor? Taş Yapı Koşuyolu Koru Evleri'nde en düşük konut bedeli ne kadar? Taş Yapı Koşuyolu Koru Evleri projesinde teslimler ne zaman? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Taş Yapı Koşuyolu Koru Evleri Altunizade projesinde 2 oda 1 salondan 6 oda 2 salona kadar konut tipi yer alıyor. Söz konus proje ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre, projede yer alan konutların alanları 185 metrekare ile 670 metrekare arasında farklılık gösteriyor.

Altunizade Koşuyolu Koru Evleri'nde satışı devam eden konut tipleri 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 4 oda 1 salon dubleks ve 5 oda 1 salon dubleks olarak belirtildi.

Koşuyolu Koru Evleri nde yüzde 15 indirim ve esnek ödeme seçenekleri!

Konut teslimlerinin hemen gerçekleştirildiği Koşuyolu Koru Evleri 13 blok olarak yükseliyor. Söz konusu projede toplam 196 adet konuta yer veriliyor. 

Son 27 adet konutun satışının devam ettiği Koşuyolu Koru Evleri projesinde fiyatlar 1 milyon 100 bin dolardan başlıyor. Projede ayrıca yüzde 15 indirim fırsatı da sunuluyor.

Sosyal alanlarıyla da dikkat çeken Taş Yapı Koşuyolu Koru Evleri projesinde otopark, fitness salonu, sauna, masaj salonu, açık ve kapalı yüzme havuzu, basketbol ve futbol sahası bulunuyor.

Tel: 444 1 493

Web: http://kosuyolukoruevleri.com/
 

Green Life Tekirdağ Saray'da 2. Etap satışları başladı! 165 bin TL'den başlayan fiyatlarla! 

Wox Yalıkavak satışta! Bodrum'da yüzde 8 indirimle 6+2 villa fırsatı!

Coolest Antalya'da 18 ay 0 faiz fırsatı! 432 konutluk yeni proje!


Geri Dön