11 / 05 / 2024

Köyüm İzmir Vista'da ön talep avantajı!

Köyüm İzmir Vista'da ön talep avantajı!

Şehir yaşamının gürültüsü ve stresinden uzak doğayla iç içe olan Köyüm İzmir Vista'da ön talep avantajı başladı.



KÖYÜM İZMİR VİSTA'DA ÖN TALEP BAŞLADI!

Arsago, İzmir’deki yeni projesi Köyüm İzmir Vista'yı 25 Haziran Pazar günü düzenlenen lansmanda doğa severler ve yatırımcılarla bir araya getirdi.

Vatandaşlar, yüksek konut maliyetleri ve kalabalık şehir yaşamının sıkışıklığından kaçarak alternatif yatırım fırsatları tercih etmeye başladı.

Mülk edinme maliyetlerinin artmasıyla birlikte yatırımcılar için daha cazip hale gelen arsa yatırımları, kısa vadeli getiri beklentisi olan yatırımcıların yanı sıra uzun vadeli yatırımcıların da dikkatini çekmeyi başarıyor. 

Köyüm İzmir Vista da ön talep avantajı!

Bergama Kozak Yaylası'nın muhteşem manzarasına sahip olan Köyüm İzmir Vista, öne çıkan konumuyla dikkatleri üzerine çekiyor.

Şehir hayatının gürültüsünden uzak, huzurlu ve sakin bir yaşam sunan proje, Arsago'nun çevre dostu anlayışını yansıtarak sürdürülebilir bir yaşam alanı sunuyor.

Projeli arsa konseptiyle, müşterilere elektrik-su altyapısı hazır, sosyal imkanlarla donatılmış bir yaşam sunan Köyüm İzmir Vista, doğa severler ve yatırımcılar için birçok fırsatı bir araya getiriyor.

Yüksek kalite standartları ve doğayla uyumlu tasarımlarıyla yeni sahiplerine eşsiz bir yaşam deneyimi sunmayı amaçlıyor.


Geri Dön