29 / 04 / 2024

Koza Park Esenyurt'ta teslimler etap etap gerçekleşecek!

Koza Park Esenyurt'ta teslimler etap etap gerçekleşecek!

Garanti Koza'nın Esenyurt'ta inşa ettiği Koza Park projesinde inşaat ve satış süreci devam ediyor. Sonbahardan itibaren etap etap teslim edilecek na tamam dairelerin iç dekorasyon süreci ise 6 ayda tamamlanacak.



Garanti Koza'nın Esenyurt'ta inşa ettiği Koza Park projesinde inşaat ve satış süreci devam ediyor. Sonbahardan itibaren etap etap teslim edilecek na tamam dairelerin iç dekorasyon süreci ise 6 ayda tamamlanacak. Tümüyle 2017 sonunda bitirilmesi hedeflenen 7 bloklu dev projeden bugüne kadar konut satan alanlar en az yüzde 3540 oranında prim sağlarken, projenin ilk satışa sunulduğu 2012'den bugüne kazanç oranı ise yüzde 100'ü aştı. Projenin 2012'deki lansman fiyatı metrekare başına 1.600 lira seviyesinde iken bugünlerde 5 bin lira seviyesini aştı. 


Değer artışını kârlı görüp nakite dönüştürmek isteyen yatırımcılardan bir kısmının kredileriyle birlikte devir işlemi yapmak istemesi üzerine şirket yönetimi Temmuz 2015'e kadar sözleşme devir temliklerini durdurdu. Kararın gerekçesinde, "Satış yaptığımız yatırımcı ve oturumcu vatandaşların haklarını korumak adına devir-temlikleri bir süre için durdurduk" Bu karar tüketicilerin menfaatine alınmış bir karardır" mesajı veriyor. 


Yeni Akit


Geri Dön