28 / 04 / 2024

Koza Plaza'da 1 milyon 170 bin dolara!

Koza Plaza'da 1 milyon 170 bin dolara!

Koza Plaza, 2 blokta 44 kattan oluşuyor...



Çamlıca tepesi ile aynı kotta olan konumu nedeniyle "İstanbul´un 8. tepesi" olarak adlandırılan Koza Plaza´nın inşaatına Garanti Koza tarafından 1993 yılında başlandı ve 2006 yılında tamamlandı.

Koza Plaza, 156 bin metrekarelik toplam inşaat alanı ve içerdiği sosyal olanakları ile Türkiye'nin en kapsamlı ofis merkezlerinden biri olma özelliğini taşıyor.

2 blokta 44 kattan oluşan Koza Plaza´da, ofislerin alanları 352 metrekare ile 406 metrekare arasında değişiyor. Fiyatları ise 1 milyon 170 bin TL´den başlıyor.

Yüzde 70 doluluk oranına sahip Koza Plaza´da yer alan AVM´de ise birçok mağaza yer alıyor. Lacoste, Tommy Hilfiger, Lumberjack, Ceylan Bebe Giyim, WaltDisney Teknoloji, Turkcell gibi mağazaların, Lunch Box, Değirmen Cafe-Brasserie gibi restoranların da bulunduğu projede ayrıca eczane, tobacco shop, kuaför, kuru temizleme ve bir çiçekçi de hizmet veriyor.

Koza Plaza TEM otoyolu üzerinde Maslak, Etiler, Nişantaşı, Bakırköy, Eminönü, Beşiktaş ve Atatürk Havalimanı´na 15 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Yüzde 90 ofis satış oranına sahip Koza Plaza´da çoğunlukla yabancı sermayeli medikal şirketler, gayrimenkul, tekstil ve lojistik firmalarının tercih ettiği Koza Plaza´da bulunan şirketler arasında; Realty World Türkiye Merkez Ofisi, Boyut Yayıncılık ve Ticaret A.Ş., Kent Gıda Mad.San.Ve Tic.A.Ş., MPR Pazarlama Halkla İlişkiler ve Turizm A.Ş., Best Buy, Avery Dennison, Debenhams, Sertrans Uluslararası Taşımacılık,  B-Braun, MT Sağlık ve Hedef Grup yer alıyor.
www.kozaplaza.com

0212 438 17 94

İclal Süzgün/Emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.


Geri Dön