08 / 05 / 2024

Koza Plaza'da metrekaresi 24 Euro taksitle! Hemen teslim!

Koza Plaza'da metrekaresi 24 Euro taksitle! Hemen teslim!

Tekstilkent’te bulunan Koza Plaza’da ofisler metrekaresi ayda 24 Euro taksitle satılıyor. "İstanbul´un 8. tepesi" olarak adlandırılan Koza Plaza´nın inşaatı 2006 yılında tamamlandı



2 blokta 44 kattan oluşan Koza Plaza´da, ofislerin alanları 352 metrekare ile 1406 metrekare arasında değişiyor. Çamlıca tepesi ile aynı kotta olan konumu nedeniyle "İstanbul´un 8. tepesi" olarak adlandırılan Koza Plaza´nın inşaatına Garanti Koza tarafından 1993 yılında başlandı ve 2006 yılında tamamlandı. Koza Plaza’da ofisler metrekaresi ayda 24 Euro taksitle satılıyor. Koza Plaza'da bulunan toplam 272 adet ofis, geniş camlarıyla İstanbul manzarasına karşı çalışma imkanı sunuyor.

Koza Plaza’nın toplam inşaat alanı 156 bin metrekare. Koza Plaza´da yer alan AVM´de ise birçok mağaza yer alıyor. Lacoste, Tommy Hilfiger, Lumberjack, Ceylan Bebe Giyim, WaltDisney Teknoloji, Turkcell gibi mağazaların, Lunch Box, Değirmen Cafe-Brasserie gibi restoranların da bulunduğu projede ayrıca eczane, tobacco shop, kuaför, kuru temizleme ve bir çiçekçi de hizmet veriyor.

Koza Plaza´da çoğunlukla yabancı sermayeli medikal şirketler, gayrimenkul, tekstil ve lojistik firmalarının tercih ettiği Koza Plaza´da bulunan şirketler arasında; Realty World Türkiye Merkez Ofisi, Boyut Yayıncılık ve Ticaret A.Ş., Kent Gıda Mad.San.Ve Tic. A.Ş., MPR Pazarlama Halkla İlişkiler ve Turizm A.Ş., Best Buy, Avery Dennison, Debenhams, Sertrans Uluslararası Taşımacılık,  B-Braun, MT Sağlık ve Hedef Grup bulunuyor.
www.kozaplaza.com

0212 438 17 94


Nagihan Arat/Emlakkulisi.com


Geri Dön