15 / 10 / 2024

Koza şžehir'de 130 bin liradan başlıyan fiyatlar!

Koza şžehir'de 130 bin liradan başlıyan fiyatlar!

Esenyurt yeni Etiler yapmak adına atılmış büyük adımlardan biri olan Koza şžehir, konut sahibi olmak isteyenlerin olduğu kadar yatırım yapmak isteyenlerin de yeni gözdesi oldu...




Esenyurt yeni Etiler yapmak adına atılmış büyük adımlardan biri olan Koza şžehir, konut sahibi olmak isteyenlerin olduğu kadar yatırım yapmak isteyenlerin de yeni gözdesi oldu. Garanti Koza'nın 63 yıllık inşaat tecrübesiyle hayata geçirdiği 'Akkoza' projesinin üçüncü fazı 'Koza şžehir' içinde yürüme mesafesinde okul, alışveriş merkezi, spor kompleksi, festival alanı gibi yaşam merkezleri ve sosyal alanları da bulunduruyor. Koza şžehir ev alıp yaşamayı planlayanlar kadar, gayrimenkul yatırımı yapmak isteyenler için de önemli bir fırsat.
 


2.5 milyar dolarlık proje

Birbirinden farklı 250 tip daireye yer veren proje, 7 bin 500 konuttan oluşuyor. 2,5 milyar dolarlık yatırımla 450 bin metrekarelik alana inşa edilen projede fiyatların, ağustosta açılaması planlanan alışveriş merkezi ve TEM otoyolu ile yüzde 30-50 artması öngörülüyor. Konutların büyük çoğunluğu satıldı. Daire fiyatları 130 bin liradan başlıyor.
Bugün


Geri Dön