04 / 05 / 2024

KPSS 2022 sınavaına gireceklere destek ödemesi yapılacak! İşte başvuru şartları

KPSS 2022 sınavaına gireceklere destek ödemesi yapılacak! İşte başvuru şartları

Kamu Personel Seçme Sınavı Lisans'ın (2022-KPSS Lisans) genel yetenek-genel kültür, eğitim bilimleri, alan bilgisi, öğretmenlik alan bilgisi oturumu başvuruları, 24 Mayıs-6 Haziran tarihlerinde alınacak. KPSS'ye gireceklere ABB'den eğitim desteği verilecek.



ONLINE ORTAMDA BAŞVURU

Sosyal yardım alan aileleri gönderdiği kısa mesajla (SMS) da bilgilendiren Yavaş, “2022 KPSS’ye girecek sosyal destek alan vatandaşlarımız sınav haklarından mahrum kalmasın diye geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da KPSS başvuru ücretlerinizi karşılıyoruz. Önbaşvurunuzu http://forms.ankara.bel.tr/kpss2022 adresinden yapabilirsiniz. Güzel bir gelecek için yanınızda olmaya devam edeceğiz” dedi.

Bu destekten yararlanmak isteyenler için 35 yaş sınırı bulunurken, ÖSYM aday işlemlerinden onaylı Başvuru Formu’nu indirerek ön başvuru yapılabilecek.  Ankara  Büyükşehir Belediyesinden düzenli olarak sosyal yardım alan vatandaşlar, 1 Haziran 2022 saat 17.00’ye kadar http://forms.ankara.bel.tr/kpss2022 adresi üzerinden form doldurarak başvuruda bulunabilecek.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön