07 / 05 / 2024

KPSS şartı yok! İSKİ 223 personel alacak! Başvurular bugün başladı, görmedim demeyin!

KPSS şartı yok! İSKİ 223 personel alacak! Başvurular bugün başladı, görmedim demeyin!

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi personel alımına başladı. Başvurular açıldı. KPSS Şartı bulunmadan 223 personel alımı gerçekleştirilecek olup farklı kadrolarda alım yapılacağı duyuruldu. İşte ayrıntılı bilgiler...



Başvurular Hangi Pozisyonlarda Yapılacak?

İSKİ 223 personel alımı farklı alanlarda yapılacağı bildirildi. Bu kapsamda, alımlar 116 Mühendis, 39 Tekniker, 37 Teknisyen, 1 Restoratör, 3 Mimar, 1 Kimyager, 1 Peyzaj Mimarı, 5 Laborant, 15 Ekonomist, 2 Biyolog, 3 Tercüman kadrolarında gerçekleştirilecek.

KPSS 50 ve 60 puanla memur alımı devam ediyor! Memur olmak isteyenler dikkat! Hemen başvurun!KPSS Şartı Yok! Değerlendirmeler Nasıl yapılacak?

Lisans mezuniyeti gerektiren pozisyonlara başvuruda bulunan adaylar için pozisyona ilişkin mezuniyet notu ile bölüm notunun (Üniversitenin ilgili bölümlerinin, ÖSYM tarafından açıklanan 2021 senesi YKS sonucunda oluşan taban yerleştirme puanı üzerinden hesaplanan not) eşit şekilde etkilediği “başarı puanı” belirlenecek.

Ön Lisans ve Ortaöğretim gerektiren pozisyonlara başvuruda bulunan adayların ise pozisyona ilişkin mezuniyet notu “başarı puanı” olarak belirlenecektir.

Başvuru şartları nelerdir?

İlan'da yer verilen ayrıntılara göre şartlar aşağıda yer verildiği gibi:

Adaylardan özel olarak öncelikle yukarıdaki tabloda belirtilen niteliklerin sağlanıyor olması gereklidir. Bu kapsamda Adaylardan ÖSYM tarafından yapılan Yabancı Dil Sınavından İngilizce dilinden puan almış olmaları gereklidir. Ayrıca diğer özel nitelikler ise,

- Daha önce görev yapılan Kamu Kurumu veya Kamu kuruluşundan disiplin cezası ile ayrılmamış olmak,

- Yapılacak sınav tarihi ile 30 yaşını doldurmamış olmak,

- Yukarıdaki belirtilen kontenjanlarda mezuniyetini tamamlamış olmak,

gereklidir.

Genel olarak ise 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Buna göre " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak" şartları aranacaktır.

http://www.turkiye.gov.tr/ adresinden başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Gübre fiyatlarına yüzde 342 zam geldi! Gübre fiyatları bugün kaç TL oldu? İşte Ağustos 2022 güncel gübre fiyat listesi..

Türk halkının gözdesi Ford Focus’a 55 bin lira zam! Araba sevdalılarını üzen haber! İşte 15 Ağustos 2022 fiyat listesi

İşsizlik oranı, ikinci çeyrekte yüzde 10,6 olarak kaydedildi!

Geri Dön