21 / 05 / 2024

KRC Yapı A.şž., 10 milyon TL sermaye ile kuruldu!

KRC Yapı A.şž., 10 milyon TL sermaye ile kuruldu!

KRC Yapı Anonim şžirketi 'nin Yönetim Kurulu Başkanı olarak Yakup Karaca, Başkan Yardımcısı olarak Adem Karaca ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak ise Mustafa Karaca görev yapacak...



10 milyon sermaye değeri ile Kavacık 'ta hayata geçirilen KRC Yapı Anonim şžirketi; Yakup Karaca, Adem Karaca, Mustafa Karaca, Mehmet Karaca ve Mikail Karaca tarafından kuruldu.

şžirketin sermaye dağılımına göre;

-7 milyon 250 bin TL 'si Yakup Karaca 'ya,
-1 milyon 300 bin TL 'si Adem Karaca 'ya,
-1 milyon 300 bin TL 'si Mustafa Karaca 'ya,
-125 bin TL 'si Mikail Karaca 'ya,
-25 bin TL 'si ise Mehmet Karaca 'ya ait.

Firmanın iş konusu; Konut sanayi ve turizm amaçlı arazi ve arsaları satın almak harita ıslah ve imar planlar mimari projeleri ile diğer projelerini yapmak veya yaptırmak. şžirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir satabilir kiralar kiraya verir bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir, ipotek alabilir ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir, şirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak intifa sükna gayrimenkul mükellefiyeti kat irtifakı kat mülkiyeti tesis edebilir, her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi ifraz tevhid taksim parsalasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrrufları gerçekleştirebilir ve şirketin ana sözleşesinde yazılı olan diğer işleri yapmak.

KRC Yapı Anonim şžirketi 'nin Yönetim Kurulu Başkanı olarak Yakup Karaca, Başkan Yardımcısı olarak Adem Karaca ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak ise Mustafa Karaca görev yapacak.

Adres: çubuklu Mahallesi-Kavacık


İclal Süzgün/Emlakkulisi.com

Geri Dön