01 / 05 / 2024

Kredi borcu olan emekli banka değiştirebilir mi?

Kredi borcu olan emekli banka değiştirebilir mi?

Emekli promosyonları gündemdeki yerlerini hala korumaktadır. Emekliler, promosyon sorularının yanında başka sorular da yöneltmektedir. “Kredi borcu olan emekli banka değiştirebilir mi?” o sorulardan biridir. İşte detaylar!



BANKA PROMOSYONU ANLAŞMASI BOZULUR MU?

Taahhüt dolmadan promosyon bozulabilir mi? Emekli maaşına yapılan zamdan sonra şu anda maaş alan vatandaşlar, bankalarından promosyon bedelinin yeni maaş üzerinden belirlenmesini talepte bulunabilirler. Bankalar promosyon farkını vermediği zaman ise yeni bir bankaya geçme hakkında sahiptir.

Kredi borcu olan emekli banka değiştirebilir mi?

İşte merak edilen diğer detaylar…


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön