Ekonomi

Kredi kartı kullanıcıları dikkat! Kredi ve kredi kartı borçlarına düzenleme gelecek mi?

Kredi ve kredi kartı düzenlemesi gündemde yer alan konulardan biridir. İşte kedi kartı kullanıcılarının merakla sorduğu Kredi ve kredi kartı borçlarına düzenleme gelecek mi? sorusunun yanıtı!Yapılan Kabine Toplantısında bu konu da ele alındı

Kredi ve kredi kartı düzenlemesi milyonlarca kişinin gündemini meşgul ediyor. Yapılan Kabine Toplantısında bu konu da ele alındı.

İşte kredi ve kredi kartı düzenlemesine dair merak edilen ayrıntılar…

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi bugün toplandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan Kabine Toplantısında kritik konular ele alındı. Toplantının ana gündem maddeleri konuşuldu ve bu maddelerden biri de Kredi kartı borcu nedeniyle takibe düşenler ve bu konuda yapılacak düzenlemeydi.

İşte kredi ve kredi kartı düzenlemesi çıkacak mı? Kredi kartı borçlularına düzenleme mi geliyor? Kredi kartı borcu olanlara yapılandırma gelecek mi? İşte kredi ve kredi kartlarına yapılacak düzenlemenin detaylar…

KREDİ VE KREDİ KARTI DÜZENLEMESİ OLACAK MI?

Dar gelirli vatandaşların maddi konularda hukuka taşınmış olan icra, haciz gibi borçlarına dair sorunların çözümü için Hazine ve Maliye ile Adalet bakanlıkları çalışma yürüttü ve bu borçlara ilişkin nasıl bir düzenleme olacağı kabinede değerlendirildi.

KREDİ KARTI BORCU OLANLARA YAPILANDIRMA UYGULANACAK MI?

Yeni düzenleme birçok kredi kartı ve kredi borçları nedeni ile takibe düşen vatandaşları yakından ilgilendirirken, Takibe düşen kart borcu için ise 3 formül öne çıkıyor: Borç öteleme, yapılandırma, takip süresini uzatma.

Toplantının ana gündem maddesini kredi ve kart borçları oluşturdu. Dar gelirlilerin takibe düşmüş ve icra aşamasına gelmiş kredi ve kart borçlarına ilişkin düzenlemenin ele alınması bekleniyor. Toplantıda Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Adalet Bakanlıklarının bir araya gelerek yürüttükleri çalışmanın son durumu masaya yatırılacak. Yeni düzenleme birçok kredi kartı ve kredi borçları nedeni ile takibe düşen vatandaşları yakından ilgilendiriyor. Takibe düşen kart borcu için ise 3 formül öne çıkmaktadır. Onlar da borç öteleme, yapılandırma, takip süresini uzatma.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Kabine Toplantısı sonrası açıklama yapması ve alınan kararları duyurması bekleniyor.

Altın bugün ne kadar? 1 Ağustos gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum!

Denizbank mobil uygulaması neden çalışmıyor? 1 Ağustos 2022 Denizbank mobilbank çöktü mü?

Ev fiyatları ve kira fiyatları ile ilgili müjde! İşte detaylar!